Oferta speciala pentru a sarbatorii ziua indragostitilor.❤

❤ Dragele mele, #beautysugar va asteapta cu oferta incepand de azi si pana pe 14 Februarie pentru a te bucura de MEGA reduceri pentru serviciile de coafura si cosmetica. La noi vei gasi servicii de calitate intr-un ambient calm, intim, relaxant si la preturi accesibile si corecte.

Ești pregãtitã de Sf. Valentin?
Cel mai potrivit cadou pentru o femeie cocheta, poate fi si o zi de rasfat la un salon de infrumusetare. La SUGAR Beauty Studio de Sf. Valentin ai ocazia sã beneficiezi de cea mai buna oferta! In plus, poti sa aduci o prietena cu tine si va puteti bucura amandoua de 30% discount la epilat cu zahar. Salonul nostru este mereu pregatit pentru noi provocari si schimbari de look, care i-ti poti schimba viata de miine!

➡Spãlat+Tratament cu olaplex+Coafat din perie/placã la 99 lei.
*orice lungime!

➡Balayage (tub vopsea, nuantator nelimitat, pudra nelimitat, tratament cu olaplex, tuns virfuri, coafat) 450 lei
*orice lungime!

➡Tratament facial (demachiere+tonifiere+gomaj +analiza tenului+ser+curatare cu ultrasunet sau extractii+masca de calmare si hidratare+crema de final cu produse Academie) + epilat total cu ceara de la 280 lei la doar 199 lei.

➡Tratament corporal combinat (electrostimulare, vacuum cu radiofrecventa, radiofrecventa tripolara si cavitatie *la alegere se aplica pe diferite zone) de 150 lei/sedinta la 99 lei sedinta!!! 
1) 5 sedintein loc de 675 lei la 495 lei.
2) 10 sedinte in loc de 1275 lei la 990 lei.

Pentru programari si informatii: ☎0770 818 669 

Trimite-ne un mesaj privat și programeazã-te din timp ca sã fii pregãtitã pentru ziua ta de divã!💝💝

🏠Salon SUGAR Beauty Studio este situat pe Calea Dorobantilor 216 (5 minute de statia de metrou Aviatorilor si Piata Dorobanti).

Viziteaza-ne, relaxeata-te, simte diferenta si convinge-te! Te asteptam cu drag! Happy Valentine’s Day! ❤

sursa: https://business.facebook.com/events/171256350267506/