Epilarea prin electroliza (electroepilarea) este îndepărtarea părului prin șoc electric a folicului de păr. Fiecare femeie din când în când se confruntă cu o problemă delicată, care nu poate fi întotdeauna rezolvată pur și simplu și, cel mai important, fără durere. Aceasta este îndepărtarea părului, care elimină părul inutil din corp. Și astfel, în anii patruzeci ai secolului trecut, a fost inventată electroepilarea – o metodă eficientă pentru a  elimina părul nedorit de pe corp.

Cum se efectuează epilarea prin electroliza?

În sine, electroliza nu este un proces ușor, seamănă cu acupunctura. Sub piele, chiar la baza firelor de păr, sunt introduse nano ace sterile,  prin care trece curent electric în folicolul de păr care conduce electroliza. În prezent, există mai ulte metode epilat cu ar fi epilat cu ceara, epilat cu zahar, dar nu există un mod mai eficient de combatere a firelor de păr de pe corp. Curent electric distruge foliculii. După procedura de electroepilare, creșterea părului, de regulă, nu reia. Doar într-un procent mic de cazuri firele de păr apar din nou. În plus față de eficiență, veți fi mulțumit de prețul procedurii. Epilarea prin electroliza este mai ieftină decât procedurile similare efectuate utilizând tehnologii înalte (laser, foto etc.).

Cât de eficientă este epilarea prin electroliza?

Electroliza distruge toate tipurile de păr: îngroșate, gri, pufoase. Electroliza este o metodă universală. Puteți avea orice tip de piele, culoarea, de asemenea, nu contează. Cu toate acestea, după procedura de electroliză, nu uitați să tratați pielea cu unguente speciale. Electroliza este eficientă pentru orice parte a corpului pe care crește părul.

Câte proceduri de epilare prin electroliză avem nevoie pentru a obține rezultatul dorit?

Densitatea și rugozitatea părului, precum și zona de examinat sunt foarte importante. Parul din foliculul distrus nu va mai crește, dar din foliculii vecini în trei săptămâni vor apărea aproximativ 2/3 din cantitatea anterioară. După o procedură repetată de electroepilare, părul va rămâne în ordinea 1/3. Cu cât mai des și în mod regulat efectuați procedurile de electro-epilare, cu atât mai repede veți obține un succes complet.

Contraindicații.

  • Boli de piele;
  • diabetul zaharat;
  • varice;
  • boli cardiovasculare;
  • diverse infecții;
  • inflamația ganglionilor limfatici;
  • boli oncologice;
  • sarcină;
  • probleme mentale;
  • stimulatoare cardiace.

IMPORTANT! Înainte de a efectua procedura de electroliza, consultați un specialist.