Coafat

      #beautysugar

Coafat par presupune aranjarea parului intr-o forma practica, provocatore si plina de personalitate! Apeleaza cu incredere la specialistii nostri pentru a obtine o coafura pentru o ocazie speciala sau pentru o zi obisnuita la birou sau in oras cu prietenii. Oferim clientilor nostri servicii si produse de cea mai buna calitate. Hair stylistii salonului SUGAR Nails & Beauty Studio te asteapta pentru o experienta cool!

Recomandare de la specilistul nostru, sa nu uiti ca parul sanatos are nevoie de un tuns periodic, care sa il ajute firele sa se regenereze mai repede. Insa, sa nu uitam ca daca iti doresti ca orice coafura sa fie reusita si aspectul parului sa arate sanatos cu luciu natural, atunci ai nevoie de tratamente specifice tipului de par pe care il ai.

Pentru mai multe informatii consulta blog-ul nostru

 

Coafat
Spalat + masca 20 lei
Spalat + masca par lung 35 lei
Spalat cu sampon nuantator 40 lei
Uscat
Uscat par 30 lei
Coafat
Coafat par scurt 40 lei
Coafat par mediu 60 lei
Coafat par lung 80 lei
Coafat extensii 110 lei
Coafat special 150 lei
Coafat mireasa 200+ lei
Coc lejer 150 lei
Coc special 200 lei
Impletitura de zi 50 lei
Impletitura speciala 100 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Oferte

Blog

Mit sau adevar. Despre exfoliere.

De mai multe ori auzim părerea unor specialisti despre pericolele exfolierii corporale. Se presupune că ele pot provoca leziuni la nivelul pielii și este necesar să le excludeti din îngrijirea personala la domiciliu pentru a le evita. În acest post vom încerca să...

read more

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM