Epilat cu zahar

      #beautysugar

Epilat cu zahar. Sugaring. Aceasta metoda a inceput sa prinda recent contur in randul femeilor. Este o procedura naturala si mai putin dureroasa metoda prin care poti sa scapi de firele de par nedorite. Acest procedeu de epilat se face fara riscul iritarii sau a inflamarii pielii a zonei epilate. 

Tehnica de epilat cu zahar (sugaring) se poate face si in zonele mai putin vizibile ale corpului fiind practicata si pentru indepartarea parului de pe fata. Pasta de zahar fiind maleabila permite o manevrare foarte usoara de aplicare chiar si de mai multe ori pe aceeasi suprafata a pielii.

Din punct de vedere dermatologic pasta ofera o serie de avantaje: are rolul de a trata si preveni foliculita. Ofera un gomaj zonei epilate indepartad celulele moarte iar datorita ingredientelor naturale.

  Pasta de zahar sau sugaring elimina si firescurte de par care pot fi cuprinse intre 2-3 mm, determinand cresterea firelor de par sa fie mai lenta. Sedintele regulate de epilat cu zahar scad densitatea firelor. Iar dupa o perioada ajunge sa scada pilozitatea in jumatate.*

Procedeul de epilat cu zahar poate fi aplicat si pe zonele cu probleme ale corpului, indiferent de sesibilitatea pielii, pasta de zahar va elimina din radacina firele de par fara a le rupe si cu durere minima.

Contaminarea cu virusi si bacterii nu este posibila datorita concentratie mare de zahar, bacteriile nu se pot dezvolta in ambalaj.

*Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.

Pentru mai multe detalii depsre epilat cu zahar consulta blog-ul nostru

EPILAT CU ZAHAR
Epilat scurt 50 lei
Epilat lung 60 lei
Epilat inghinal classic 35 lei
Epilat inghinal total 50lei
Epilat  brate 40 lei
Epilat axila 30 lei
Epilat mustata 15 lei
Epilat fata 50 lei
Epilat abdomen 20 lei
Epilat lombar 30 lei
Epilat fese 20 lei
Epilat total (lung, inghinal total, interfesier, brate, axila, mustata) 180 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog

Mit sau adevar. Despre exfoliere.

De mai multe ori auzim părerea unor specialisti despre pericolele exfolierii corporale. Se presupune că ele pot provoca leziuni la nivelul pielii și este necesar să le excludeti din îngrijirea personala la domiciliu pentru a le evita. În acest post vom încerca să...

read more

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM