Epilat prin electroliza (electroepilare)

      #beautysugar

Epilat prin electroliza (electroepilarea) este o metodă de îndepărtare a părului individual de pe față sau corp. Dispozitivele de electroliză medicale de astăzi distrug centrul de creștere al părului cu termoliză sau electroliză. După o sondă foarte fină, părul este distrus si îndepărtat. Curentul electric se transmite printr-un ac foarte subţire din oţel, care se introduce atent în folicul.

Epilat prin electroliza este un alt tip de tehnică de îndepărtare a părului, care este efectuată de un specialist. De asemenea, aceasta întrerupe creșterea părului. Procesul funcționează prin introducerea unui dispozitiv special în piele. Foloseste  frecvente scurte in foliculii de par pentru a opri cresterea parului nou. Acest lucru vă poate deteriora foliculii de păr pentru a preveni creșterea și a provoca căderea părului existent. Cu toate acestea, veți avea nevoie în continuare de mai multe sedinte  pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Efecte secundare și riscuri la epilat prin electroliza
În general, nu există efecte secundare permanente, dar uneori poate apărea o rosire si inflamare temporară ușoară a pielii. Dar dacă respectăm ingrijirea la domiciliu, trece in timp rapid. Efectele secundare minore sunt frecvente, dar tind să dispară într-o zi. Cel mai frecvent simptom este roșeața ușoară a iritației pielii. Durerea și umflarea sunt rare si depinde de nivelul sensibilitatii clientului.

În astfel de cazuri se recomandă să încercaţi alte metode de epilat cu epilat cu ceara sau epilat cu zahar.

 Mai multa informatie despre epilat cu electroliza gasesti pe blogul nostru

Electroepilarea
1 ora 140 lei
45 min 110 lei
30 min 80 lei
15 min 50 lei
5 min 30 lei
Abonamnet 5 sedinte de 1 ora 550 lei
Abonamnet 5 sedinte de 45 min 500 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog