TRATAMENT CU KERATINA

      #beautysugar

Tratament cu keratina este o metodă profesională modernă, care vă permite să restaurați aspectul sănătos și radiant al firelor de par. În mod mai detaliat, ceea ce este, tehnologia acestei proceduri este de a aplica substanțe nutritive și vitamine speciale, ceea ce ajută la umplerea zonelor afectate, “sigilarea” lor de impactul factorilor externi negativi.

Ce anume duce la deteriorarea firelor de par?

Colorarea (inclusiv coloranți naturali), subliniind, decolorarea părului, chimice și expunerea termică la factorii de mediu nefavorabile, cum ar fi aerul poluat din oraș saturate componente chimice severe, raze solare (mai ales cu o expunere prelungită), apă sărată, clor – toate acești factori duc la faptul că părul nostru își pierde cea mai importantă componentă – proteina fibrină de keratină.

Cortexul parului este parte major constituent, daune coroborat cu deschiderea cuticula – stratul exterior al părului – creează un efect vizibil (dim păr poros) și inconveniente practice (cu dificultate pieptănare după șamponare, confuzie, stivuire durată).

În ceea ce privește beneficiile, procedura pentru tratament cu keratina, acestea sunt următoarele:

1)Compoziția produsului utilizează numai componente naturale, și anume: proteine, keratină, substanțe nutritive.

2)Firele se află sub o peliculă specială de cheratină foarte subțire, care asigură protecție împotriva influenței negative a mediului: soarele, vântul puternic, vremea rece.

3)Structura fibrelor nu se schimbă, în timp ce ele se îmbunătățesc din interior datorită penetrării profunde a moleculelor de keratină.

4)Timpul de coafat este scurtat, procesul în sine este considerabil simplificat.  Pieptanatul ușor și firul arată mai “viu”.

Tratament cu keratina – restaurare completă și întărire a părului.  Renovarea părului cu  keratină este o procedură care poate restabili keratina în părul pierdut într-un mod natural sau datorită impactului negativ al factorilor externi.

*Rezultatele in urma tratamentului cu keratina pot varia de la o persoana la alta, in dependenta firului de par.

  Mai multe informatii despre tratament cu keratina gasesti pe blogul nostru

Tratamente cu Keratina
Tratamente cu keratina par scurt (spălat, mască Keratină, uscare feon, placă) 170 lei
Tratamente cu keratina par mediu (spălat, mască Keratină, uscare feon, placă) 200 lei
Tratamente cu keratina par lung (spălat, mască Keratină, uscare feon, placă) 250 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog

Mit sau adevar. Despre exfoliere.

De mai multe ori auzim părerea unor specialisti despre pericolele exfolierii corporale. Se presupune că ele pot provoca leziuni la nivelul pielii și este necesar să le excludeti din îngrijirea personala la domiciliu pentru a le evita. În acest post vom încerca să...

read more

Primăvara se numără problemele tenului

Majoritatea persoanelor care au un ten cu probleme se confruntă cu agravarea acestora odată cu venirea primăverii. Schimbarea vremii şi a temperaturilor îşi pun amprenta asupra tenului nostru, indiferent dacă este unul normal-mixt sau un ten cu probleme. Astfel că...

read more

Concurs by SUGAR Beauty Studio

 CONCURS  Condițiile concursului :  Dă LIKE paginii SUGAR Nails & Beauty Studio  Dă LIKE și SHARE postării SUGAR Nails & Beauty Studio  Dă TAG în comentarii la 3 prieteni  Vom alege 3 câștigătoare Ce poți câștiga -prima...

read more