Tratament Olaplex

  Tratament Olaplex o noua generatie de îngrijirea părului și tratament eficient pentru restabiloirea structurei fibrelor. Fiecare femeie visează la păr gros și lung. Dar, din păcate, impactul factorilor externi agresivi nu permite cel mai mult să crească părul frumos. Perfecționarea permanentă, uscarea cu uscător de păr, expunerea la lumina ultravioletă – toate acestea duc la deteriorarea părului și a uscăciunii acestuia. Ca rezultat, firele de păr încep să se rupă și să se despice, astfel suntem impuse să tundem părul în mod constant, vârfuri uscate și deteriorate.

Ce presupune un tratament Olaplex? Aceasta este o noutate în industria frumuseții. Și trebuie să spun că noutatea are succes. Nu există componente chimice în compoziția  cărui sa fei o substanță biologică care acționează asupra părului, care pur si simplu il restaurează. Este sigur și non-toxic. Nu are în componența sa uleiuri, parabeni, sulfați,  silicon, aldehide și alte substanțe nocive care afectează negativ starea părului. Formula unică a lui Olaplex este protejată de o serie de brevete internaționale.

Principiul de funcționare al Olaplex. Inventatorii au analizat problema din punct de vedere chimic, mai mult decât estetic. Părul – un material natural, format din unități repetate de aminoacizi. Ele sunt adăugate într-o anumită ordine, care determină proprietățile părului. Când se colorează, permeabilitatea chimică și, pur și simplu, atunci când pielea este traumatizantă, aceste legături sunt încălcate. Rezultatul se manifestă sub forma porozității, fragilității și deteriorării părului.

Tratamentul este efectuat in 3 etape.

Multiplicatorul de legături Nr. 1. Concentratul este adăugat în pudră sau alți compuși chimici imediat înainte de aplicarea pe păr. În timpul colorării sau decolorării, compoziția restaurează la nivel molecular și protejează scalpul de iritații care pot apărea sub influența substanțelor chimice. Indiferent de intervalele procedurilor, părul va fi sănătos, radiant, moale și flexibil pentru stil.

Bond Perfector Nr. 2. Se aplică după spălarea compoziției chimice din păr și uscarea ușoară a acestora cu un prosop (nu se utilizeaza șampon pentru clătire). Această etapă asigură și menține efectul de vindecare pe termen lung pentru o perioadă lungă de timp. Puteți să-l utilizați în mod regulat – până când părul este complet restabilit.

Nair Perfector Nr. 3. Este utilizat ca tratament de întreținere la domiciliu pentru a păstra efectul obținut după efectuarea a celor 2 etape, enumerate mai sus. Chiar și o singură procedură o dată pe săptămână. Este recomandat pentru întărirea firului, astfel reducând daunele cauzate de colorarea ulterioară și alte proceduri salon.

  Mai multe detalii gasesti pe blogul nostru

Tratamente par Olaplex
Tratamente cu Olaplex par scurt (spălat, Olaplex nr 1, Olaplex nr. 2 , uscare feon, coafat) 100 lei
Tratamente cu Olaplex par mediu (spălat, Olaplex nr 1, Olaplex nr. 2 , uscare feon, coafat) 150 lei
Tratamente cu Olaplex par lung (spălat, Olaplex nr 1, Olaplex nr. 2 , uscare feon, coafat) 200 lei
1 doza Olaplex nr. 1 (la vopsit –minim 1 doză, la pudră minim 2 doze) 30 lei
Tratamente Olaplex nr. 3 150 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Oferta