Vopsit

      #beautysugar

Vopsit. Adesea, aceasta este o împărtășanie sacramentală, care este dictată de procese interne, care bâlbâie în fiecare persoană. “Vreau să găsesc protecție, încredere sau să șterg toate frontierele și barierele inspirate de “bine-înțelepții”. După schimbările externe, lumea în ochi devine strălucitoare și plină de culoare. Noile tipuri de colorare a părului sunt concepute pentru reîncarnarea rapidă și eficientă.

Inițial de la Hollywood, această tehnică rămâne relevantă în orice anotimp. Este universală – potrivit pentru brunet, blond, rosu. Chiar și fetele care sunt mândre de culoarea naturală a părului lor nevopsit. Ombre este o tehnica excelentă care arată perfect pe orice lungime. Parul pare voluminos din cauza trecerii treptate a culorii. Partea cea mai întunecată este zona de la rădăcini la mijloc.

Balayage metodă care vă permite să combinați diferite nuanțe diferite. O largă scară de culori este aleasă individual, având în vedere tipul de aspect (iarna, primăvara, vara, toamna), forma feței și lungimea efectivă a buclelor. Pentru proprietarii de tunsoane netede și clare, trebuie să vă ocupați cu atenție de mijloc și de sfaturi, astfel încât rezultatul să fie fără “salturi” și tranziții abrupte.

Daca doresti sa te informezi depsre mai tipuri de vopsit gasesti pe blogul nostru

Vopsit
Vopsit rădăcină (manopra și vopsea)95 lei
Vopsit păr scurt (vopsea și decolorant)105 lei
Vopsit păr mediu (vopsea și decolorant)115 lei
Vopsit par lung (vopsea și decolorant)125 lei
Balayage păr scurt (include manopera, spălat, tuns și coafat lejer)340 lei
Balayage păr mediu (include manopera, spălat, tuns și coafat lejer)380 lei
Balayage păr lung (include manopera, spălat, tuns și coafat lejer)400 lei
Șuvițe păr scurt (manopera și decolorant)100 lei
Șuvițe păr mediu (manopera și decolorant)120 lei
Șuvițe păr lung (manopera și decolorant)130 lei
Vopsea 1 tub60 lei
Pudra 1 cupa30 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

 

Blog

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling – estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, ajuta sa produca colagen si elastina, impotriva petelor pigmentate si a semnelor post acnee. Este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care regenereaza pielea atât din interior...

read more

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

 

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM