Îți dorești o schimbare de look? Începe cu părul!

Optează pentru un balayage seducător, plin de rafinament și elegantă, realizat de profesioniștii salonului Sugar Nails & Beauty Studio, pentru care vopsirea părului este similară cu realizarea unei opere de artă. Balayage-ul, numit și tehnica pictării părului, a fost realizat pentru prima dată în anii ‘70, de către frizerii francezi. Chiar și după aproape cinci decenii rămâne a fi una dintre cele mai solicitate tehnici de vopsire, care realizată corect și profesionist, conferă volum și vitalitate podoabei capilare.

 

Denumirea provine de la verbul francez „balayer”, ce în traducere înseamnă “a mătura”. Cam așa și arată procesul de vopsire privit dintr-o parte – de parcă ai trece prin păr cu o perie “măturând” și lăsând urme sau cum i se mai spune, efect de păr “sărutat de soare”. Poate părea simplu, însă acest lucru necesită multă îndemânare și profesionalism.

 

Cum se realizează balayage-ul?

 

Se combină două sau mai multe nuanțe cu care părul este “pictat” manual prin aplicarea directă a vopselei, fără folosirea foliei de aluminiu. De-a lungul părului, sunt presărate șuvițe de culori mai deschide, mai concentrat în părțile superioare.  Astfel, se creează un contrast spectaculos cu secțiunile de jos, de o culoare mai închisă, și se dă impresia unui păr mai voluminos.

 

Cui i se potrivește tehnica de vopsire balayage?

 

Oricui 🙂 Indiferent de tipul, structura firului de păr, tunsoare sau trăsăturile feței, balayage-ul, realizat corect, îți va scoate în evidență frumusețea naturală, conferindu-i coafurii tale splendoare și personalitate. Este perfect pentru femeile care își doresc o schimbare de look, dar nu una radicală. Specialiștii recomandă balayage-ul în special femeilor cu păr subțire, rar și lipsit de volum, dar pot opta pentru această tehnică la fel de bine și posesoarele unui păr des și bogat. Sunt perfecte tunsorile în scări, de orice lungime, dar și onduleurile care valorifică combinația jucăușă de culori. Unor tunsori clasice, cum ar fi carre-ul, balayage-ul le oferă un aer modern și nonconformist.

 

Avantajele:

 

– se potrivește pentru orice tunsoare şi lungime de păr

– se combină cu orice stil, de la cel mai clasic, până la cel mai extravagant

– este perfect pentru părul subțire și rebel

– se întreține mai ușor decât un păr vopsit integral într-o nuanță, iar următoarea vizită la salon poate fi făcută chiar și după 3-4 luni, în funcție de cât de repede îți crește părul

 

Acum, cunoști despre balayage tot de ce ai nevoie pentru a lua o decizie, iar noi te așteptăm cu sfaturi utile și servicii de calitate la Sugar Nails & Beauty Studio.