Tratamentul cu keratina este una dintre cele mai populare proceduri de ingrijire si indreptare a parului in ziua de azi. Sunt mai  multe metode prin care iti poti indrepta parul, dar acest tratamentul  are cel mai mare impact si cele mai bune rezultate de lunga durata.

  Totusi ce presupune acest tratamet cu keratina?

  Lipsa de suficienta keratinei din baza firului face ca parul sa isi piarda  rezistenta, stralucirea si sa fie mai ciufulitsi neascultator. Pe langa efectul de indreptare, are capacitatea de a reface structura parului deteriorat si de a-i oferi stralucire. Acesta poate fi aplicat pe orice tip de par natural sau tratat, decolorat chimic.

  Tratamentul cu keratina se face in citeva etape si se incepe cu spalarea parul cu un sampon de cel putin 3 ori pentru a degrasa parul pentru o padrundere mai buna a substantei de keratina. Apoi se usuca parul si se aplica o substanta care contine keratina, dupa parul se indreapta cu placa pentru a introduce substanta in par. Tratamentul cu keratina dureaza ceva timp, asa ca iti recomandam sa-ti rezervi timp pentru astfel de rasfat.

  Desigur, durata tratamentului cu keratina depinde si de cat de des este parul tau si cum este intretinut, durata acestuia variaza in functie de textura firului de par,  rezultatul se mentine, de obicei, aproximativ trei luni si se recomanda folosirea unui sampon organic fara parabeni ca SLS.

    Noi recomandam sa repetati tratamentul dupa 4 luni, pentru ca efectul acestuia este progresiv, deci de fiecare data rezultatele vor fi tot mai bune. Dupa aplicarea tratamentului cu keratina parul este complet revitalizat, drept, moale si stralucitor. Nu exista reactii adverse.