Vopsit par Balayage poate sa ofere intregii imagini unicitate si originalitate. Acest lucru se datoreaza efectului neobisnuit al acestei metode de colorare. Cu ajutorul acestei tehnici, puteti crea coafuri delicate si feminine, sau unele indraznete si extravagante, totul depinde de dorinta dumneavoastra. Un stilist cu experienta poate sa va dea sfaturile potrivite.

Beneficiile tehnicii de vopsit par balayage.

Spre deosebire de colorarea traditionala, tehnica de vopsit par balayage, confera visual parului volum si aspect natural. Acest lucru este valabil mai ales in cazurile in care este creata o tranzitie foarte buna de la o culoare la alta. Aceasta tehnica de colorare permite sa uitati de sedintele dese si lungi la salonul de frumusete.

De obicei, nuanta diferita se aplica in partea de jos a parului, iar radacinile raman naturale sau foarte aproape de culoarea naturala. De aceea, atunci când radacinile cresc, coafura arata natural. Desigur, cu exceptia cazurilor in care balayage este facut pe tunsorile scurte. Vorbind de parul scurt, este de remarcat faptul ca aceasta tehnica este in masura sa confere originalitate. Datorita unei astfel de colorari, va puteti diversifica coafura de zi cu zi, dupa cum va permite imaginatia.