Tratamente corporale

Electrostimularea

 

Vrei sa ai un corp tonifiat dar nu ai timp de sala? Nicio problema! Cu programul nostru de electrostimulare, iti garantam rezultate vizibile imediat.

Electrostimularea musculara este o tehnologie care a cunoscut cea mai mare dezvoltare la inceputul anilor 1970, cand a fost folosita pentru astronautii care aveau nevoie de o punere rapida in forma a musculaturii la intoarcerea din calatoriile in spatiu. De atunci s-au facut numeroase studii si experimente, aceasta tehnologie avansand foarte mult, ajungandu-se in zilele noastre la rezultate incredibile.

De fapt, electrostimularea este un fel de fitness intensiv, pentru ca expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-6 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomanda drept un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Singurul amedament ar fi acela ca un tratament trebuie efectuat sustinut, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte/ saptamana.

Aparatele au programe pentru toate zonele-problema: abdomen, fese/solduri, celulita, tonifiere, drenaj limfatic, relaxare, program slabire rapida (fast-slim), lifting facial nechirurgical, ridicare sani, definire musculatura.

Contraindicatii:

* femei insarcinate;

* diabetici;

* tensiune arteriala ridicata;

* persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*