epilat cu zahar sugar studio
Epilare cu zahar

Epilarea cu pasta de zahar

Epilarea cu pasta de zahar sau Sugaring. Aceasta metoda o sa te faca sa renunti la epilator, la lama de ras sau la ceara, daca nu ai incearcat aceasta tehnica orientala, te invitam in studioul nostru. Epilarea cu pasta de zahar a inceput sa prinda recent contur in randul femeilor, la moment este cea mai naturala si mai putin dureroasa metoda, prin care poti sa scapi de firele de par nedorite.

De ce este benefica pentru pielea ta?

Epilarea cu pasta de zahar este hipoalergenic si nu creeaza foliculita daca este efectuat corect de catre un specialist. Avind o cantitate mare de zaharul, acesta previne contaminarea cu virusi si bacterii,  bacteriile pur si simplu nu se pot dezvolta in ambalaj.

De asemenea, pasta de zahar nu se lipeste de piele, ci doar de firul de par. Fata de ceara traditionala, pasta de zahar contine doar ingrediente naturale: apa,zahar si lamaie.

Este printre singurele metode de epilare recomandate persoanelor cu piele sensibila si reactii alergice. Este sigura chiar si pentru zonele cu varice si vase de sange.

Epilarea cu zahar, nu veti arde niciodata pielea, spre deosebire de ceara traditionala care trebuie incalzita pana la o anumita temperatura si care poate patrunde in tesutul pielii, acestea se pot rupe la randul lor si astfel accelereaza aparitia ridurilor, in special in zona sprancenelor si a buzelor. Firul de par poate fi smuls la dimensiuni foarte mici, lasandu-ti astfel o piele catifelata pe tot parcursul timpului.

Daca alegi epilarea cu pasta de zahar iti asiguri o piele fina si picioare perfecte pina la 3-4 saptamani.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*