Arsenalul coafurilor simple si stilate mereu necesita actualizare si pentru aceasta nu trebuie neaparat sa fii un stilist profesional. Cu cat mai simpla in executare este o coafura sau alta, cu atat mai naturala aceasta arata, infrumusetand orice forma a fetei: in acest sezon, nu vom avea volumuri inalte, constructii complicate si multe agrafe si ace de par.

  Coafurile la moda in sezonul toamna-iarna 2017-2018 sunt bine cunoscute de toti, de aceea, acum vom vorbi despre formele care devin tot mai neobisnuite in acest an.

Coc dezordonat

Multi cunosc senzatia cand cocul facut rapid arata atat de inocent si perfect, incat parca nici nu ati vrea sa schimbati ceva. Si oricat de mult nu ati incerca sa mai execuatti ceva asemanator, nu veti mai reusi, desi in noul sezon va trebui totusi sa depuneti ceva efort.

Bucle lejere

Se pare ca in acest sezon stilistii se pot relaxa deoarece boomul buclelor holywoodiene ideale s-a domolit. Acum chiar nu mai conteaza cate ore ati irosit pentru utilizarea ondulatorului, iar spumele si spray-urile pentru aranjare le puteti pune deoparte.

Impletituri la moda

Impletiturile sunt probabil baza cea mai feminina si multifunctionala pentru crearea unei coafuri. In acest sezon, cositele pot fi oricat de multe doriti: uneori acestea cuprind toata suprafata parului, iar uneori nu mai este nevoie sa inventati nimic: este suficient sa va impletiti cosite indiene, care sunt o tendinta a sezonului toamna-iarna 2017-2018.

Vezi articolul complet pe ww.xmodax.com ne prezinta top 7 tunsori anul acesta:  http://xmodax.com/coafuri-moderne-femei-toamna-iarna-2017-2018/