Secrete ale femeilor seducătoare în toamna 2017

Joacă-te cu părul

Un păr bine aranjat poate înlocui orice machiaj sofisticat, iar acest lucru îl știe orice femeie. Suntem înnebunite după părul plin de volum, în care toate șuvițele sunt perfect aranjate și ne oferă un aer de podium. Însă puține dintre noi știm câtă muncă și atenție se află în spatele acestuia. O femeie seducătoare are întotdeauna grijă de părul său și urmează cu strictețe acești pași:

Tunde părul regulat

Factorii externi și modul în care îți coafezi părul pot avea un impact negativ asupra părului tău. Pentru a evita un look neîngrijit, asigură-te că îți tunzi regulat părul. În plus, o coafură nouă poate să îți fie de un real ajutor. Salonul SUGAR Nails & Beauty Studio știe exact ce ai nevoie, așa că îți oferă posibilitatea de a-ți schimba forma coafurii tale într-un mod unic, acum la un preț special, grație serviciilor de tuns și de coafat!

Optează pentru tratamente speciale

O femeie seducătoare va opta întotdeauna pentru un tratament capilar cu keratină, care să o ajute să își păstreze forma părului pentru mai mult timp. Pentru a evita degradarea părului prin folosirea regulată a plăcii de păr, alege un tratament cu keratină, care să ofere un aspect uniform părului, dar și volum. Astfel, cosițele tale vor arăta impecabil cel puțin trei luni!

Apelează la coafor pentru ocazii speciale

Părul coafat este provocator, iar femeile seducătoare apelează des la acest truc. De aceea, trebuie să apelezi cu încredere la specialiști atunci când vrei să obții o coafură deosebită, pentru o ocazie specială. Fie că este vorba de o întâlnire de afaceri sau de o ieșire în oraș, fii seducătoare cu ajutorul hairstiliștilor într-un salon certificat, care pune de fiecare dată dorințele clientelor pe primul loc.

Vopsește părul în tendințele anului

Schimbările de look sunt alte trucuri la care femeile seducătoare apelează atunci când au nevoie de ajutor pentru a se face remarcate. Poți opta pentru un păr balayage, cel mai iubit trend din toate timpurile. Acest trend nu ține cont de vârstă și are mai multe avantaje decât vopsitul tradițional. Nu te-ai convins încă? Consultă-te cu un specialist printr-un apel sau e-mail.

Noi ne-am convins! Cele 3 trucuri ale femeilor seducătoare chiar pot face impresia potrivită, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă respecți pașii de mai sus cu sfințenie. Apelează la serviciile specialiștilor de la SUGAR Nails & Beauty Studio și alege doar schimbările care ți se potrivesc cel mai bine.