Brandul Olaplex prezintă o îngrijire a părului complet originală, care vă ajută să evitați deteriorarea părului în timpul vopsirii. Formula chimică unică multiplică și reface legăturile di-sulfurice rupte. Vopsirea părului nu a fost niciodată mai sigură!

 Formula unica prezenta in produsele Olaplex va ajuta sa evitati deteriorarea parului in timpul decolorarii lui. Fondatorii acestui brand sunt dr. Eric Pressly si dr. Craig Hawker, experti mondiali de top in domeniul stiintei materialelor si al chimiei. Aceasta echipa a inventat un singur ingredient chimic, care nu contine silicon sau uleiuri, care reface legaturile sparte in par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau inainte. Produsele Olaplex nu sunt testate pe animale.

  Este un produs revolutionar, folosit de cei mai celebri stilisti, utilizat cu incredere de cele mai bune saloane de pretutindeni, care se bazeaza pe calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor.

  De acum incolo nu trebuie sa-ti mai faci griji ca vei avea un par deteriorat daca te hotarasti sa treci la o nuanta mai deschisa, ai posibilitatea de a avea un balayage reusit in nuante cat mai stralucitoare, si in acelasi timp parul tau ramane, sau si mai bine de atat, devine sanatos.

  Stim ca suna ca si cum ai citi eticheta tuturor produselor de pe piata, de aceea iti recomandam sa citesti review-urile celor mai faimosi hair-stylisti din lume:

– “Pot spune sincer ca Olaplex este o arma necesara in arsenalul meu. Ori de cate ori pun la indoiala integritatea parului clientului meu, folosesc OLAPLEX”.

Guy Tang

West Hollywood, CA

– “OLAPLEX este componenta esentiala # 1 in fiecare formula de culoare si Balayage pe care o creez”.

Chad Kenyon

Benjamin Salon, West Hollywood, CA

– “Acesta este produsul cel mai revolutionar pe care l-am vazut!”

Tracey Cunningham

Meche Salon, Beverly Hills, CA

– “Sunt complet obsedata de OLAPLEX, cred ca a schimbat industria. Integritatea parului nu mai este compromisa de serviciile chimice”.

Bianca Hillier

Sally Hershberger, Los Angeles, CA

– “OLAPLEX este instrumentul meu numarul unu pentru corectia culorii si este unul dintre cele mai bune produse! Produsul este uimitor!”

Amber Maynard

Nine Zero One Salon, West Hollywood, CA