epilat cu zahar
Epilare cu zahar

10 motive sa alegi epilarea cu zahar

Din ce în ce mai mulți fani ai diferitelor metode de îndepărtare a părului (ceara, rasul, epilatorul, etc.) trec la treabă.

O dragoste la nivel national pentru epilarea cu zahar nu este surprinzatoare: la fel de multe avantaje ca si cum arata, si nu mai exista alternative.

?Lipsa reacțiilor alergice.

Deoarece pasta de zahăr conține doar 3 componente – apă, fructoză și glucoză – atesta ca produsul este 100% organic si  hipoalergenic.

?Încetineste creșterii firelor de păr.

În mod obișnuit, radacina firului de păr se slăbește, dupa firele de păr devin mai subțiri și numărul lor scade.

?Minima durere.

Părul este îndepărtat in sensul creșterii acestuia, în timpul epilarii cu zahăr procedura este mult mai puțin dureroasă.

?Nu există riscul de arsură a pieli.

Pasta de zahăr este încălzită strict la o temperatură apropiată de temperatura corpului (37 °C), probabilitatea de arsură a pielii este exclusă.

?Lipsa iritării.

Clienții cu piele sensibilă pot avea o roșeață ușoară, dar durează putin timp, deoarece dupa procedura se aplica o crema  calmanta specifica.

? Îmbunătățirea pielii.

In timpul sedintei de epilat cu zahar se efectueaza si o exfoliere superficiala a pielii in timpul carei se indeparteaza particulele keratinizate (pielea uscata). Paielea după procedură este moale și catifelată. Datorita faptului ca, in timpul epilatului, pielea devine puternic hidratanta.

?Epilat Universal.

Epilarea cu zahăr vă permite să îndepărtați firele de păr de pe față și corp, inclusiv si zonele hipersensibile.

? Minimum contraindicații.

În comparație cu ceara, epilarea cu zahar are aproape de două ori mai puține restricții. În special, pasta de zahăr poate fi utilizată pentru vene varicoase si în timpul sarcinii.

? Procedură igienică.

O concentrație mare de zahăr împiedică răspândirea bacteriilor. După epilare, pastă utilizată este aruncată. În plus, se folosesc consumabile de unică folosință: mănuși, spatule etc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*