îngrijirea extensiilor de gene
Extensii gene

Îngrijirea extensiilor de gene

Îngrijirea extensiilor de gene si măsuri de precauție imediat după procedură:
– În primele 24 de ore dupa extensii de gene, nu umezim genele!
– În primele 48 de ore nu puteți vizita baia și solariul și nici nu trebuie să efectuați proceduri legate de umiditate și temperatură ridicată!

Îngrijirea extensiilor de gene zilnică:
–  Încercați să nu atingeți ochii și să-i frecați.
–  Evitați utilizarea cosmeticelor pe baza de ulei, acesta scad rezistenta extensiilor de gene.

Demachierea zilnica este foarte importanta! Folositi demachiante pe baza de apa (lotiune micelara, demachiant pentru ochi si buze).
–  Nu utilizați rimelul.
–  Faceți o corecție la timp – aproximativ o dată la trei săptămâni.
–  Nu folosiți unelte pentru a șterge genele, aceasta poate duce la îndepărtarea si deteriorarea extensiilor de gene.

ATENTIE! Lipsa demachierii poate duce la acumularea reziduurilor de praf si machiaj care in timp duc la sensibilitatea ochilor si la diferite alergii.

Metode care contribuie la conservarea aspectului genelor extinse:

Peria vă ajuta la ingrijirea extensiilor de gene pentru a menține aspectul elegant al genelor. Cu ajutorul acestuia puteți indeparta lipirea acestor. Desigur, trebuie să o utilizați cu atenție, fără a atinge linia de creștere a genelor. Există, de asemenea, tonice nutriționale speciale care ajută la ingrijirea extensiilor de gene și nu mai putin important pentru menținerea sănătății genelor naturale. Acestea au o perie subțire, astfel încât acestea să poată fi aplicate frumos de-a lungul liniei de creștere a genelor. Puteți citi despre aceste instrumente pe Internet sau puteți cere informatii de la lashmakerul dvs. pentru extensiile de gene.

Dacă o sa respectați îngrijirea extensiilor de gene, genele vă va încânta cu aspectul său frumos timp de 2-4 săptămâni. In funcție de caracteristicile individuale ale ratei de creștere a genelor naturale și calitatea procedurii. Extensiile de gene este ceva frumos, la modă și confortabil. Pentru mai multe informatii despre lista de preturi acesati pagina extensii gene

Cu drag echpa #beautysugar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*