oferte_st_valentin
Oferte

Descopera oferta perfectă de Sf. Valentin

Oferta speciala pentru a sarbatorii ziua indragostitilor.❤

❤ Dragele mele, #beautysugar va asteapta cu oferta incepand de azi si pana pe 14 Februarie pentru a te bucura de MEGA reduceri pentru serviciile de coafura si cosmetica. La noi vei gasi servicii de calitate intr-un ambient calm, intim, relaxant si la preturi accesibile si corecte.

Ești pregãtitã de Sf. Valentin?
Cel mai potrivit cadou pentru o femeie cocheta, poate fi si o zi de rasfat la un salon de infrumusetare. La SUGAR Beauty Studio de Sf. Valentin ai ocazia sã beneficiezi de cea mai buna oferta! In plus, poti sa aduci o prietena cu tine si va puteti bucura amandoua de 30% discount la epilat cu zahar. Salonul nostru este mereu pregatit pentru noi provocari si schimbari de look, care i-ti poti schimba viata de miine!

➡Spãlat+Tratament cu olaplex+Coafat din perie/placã la 99 lei.
*orice lungime!

➡Balayage (tub vopsea, nuantator nelimitat, pudra nelimitat, tratament cu olaplex, tuns virfuri, coafat) 450 lei
*orice lungime!

➡Tratament facial (demachiere+tonifiere+gomaj +analiza tenului+ser+curatare cu ultrasunet sau extractii+masca de calmare si hidratare+crema de final cu produse Academie) + epilat total cu ceara de la 280 lei la doar 199 lei.

➡Tratament corporal combinat (electrostimulare, vacuum cu radiofrecventa, radiofrecventa tripolara si cavitatie *la alegere se aplica pe diferite zone) de 150 lei/sedinta la 99 lei sedinta!!! 
1) 5 sedintein loc de 675 lei la 495 lei.
2) 10 sedinte in loc de 1275 lei la 990 lei.

Pentru programari si informatii: ☎0770 818 669

Trimite-ne un mesaj privat și programeazã-te din timp ca sã fii pregãtitã pentru ziua ta de divã!??

?Salon SUGAR Beauty Studio este situat pe Calea Dorobantilor 216 (5 minute de statia de metrou Aviatorilor si Piata Dorobanti).

Viziteaza-ne, relaxeata-te, simte diferenta si convinge-te! Te asteptam cu drag! Happy Valentine’s Day! ❤

Sursa

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*