Majoritatea persoanelor care au un ten cu probleme se confruntă cu agravarea acestora odată cu venirea primăverii.

Schimbarea vremii şi a temperaturilor îşi pun amprenta asupra tenului nostru, indiferent dacă este unul normal-mixt sau un ten cu probleme. Astfel că tenul nostru va căpăta un aspect mai tern, lipsit de vitalitate şi agresat de temperaturile variabile.

Nu trebuie să lipsească din programul tău zilnic:

-curăţarea delicată a pielii pentru a îndepărta excesul de sebum, machiajul şi impurităţile.

Este recomandat să foloseşti fie un gel fără săpun şi hipoalergenic, fie o soluţie micelară demachiantă (curăţă în profunzime şi demachiază în acelaşi timp) şi un produs exfoliant de două ori pe săptămână (care pe lângă faptul că va curăţa în profunzime, deblocând porii, va împiedica şi apariţia acneei);
hidratarea tenului imediat după curăţarea lui.

Este recomandat să foloseşti o cremă cu factor de protecţie solară pentru a proteja pielea de radiaţiile ultraviolete. De aceea trebuie să respecţi zilnic un ritual de curăţare cu gelul de curăţare sau soluţia micelară demachiantă Normaderm, după care să utilizezi crema Normaderm cu efect de transformare totală pentru tenul cu probleme.

Chiar dacă nu poţi să modifici aceşti factori care îşi fac apariţia primăvara, există soluţii eficiente pentru problemele tale. Primăvara nu mai trebuie să fie o povară pentru tine şi pentru tenul tău, deoarece există o gamă de produse dermatocosmetice de ingrijire la domiciliu, care este special concepută pentru a îngriji eficient diferite tipuri de ten, având ingrediente active revoluționare nano-încapsulate.

Pentru ca tenul să nu simtă atât de intens schimbările de vreme este necesar să-i asiguri o îngrijire adecvată în fiecare zi. Un lucru important pe care trebuie să-l cunoşti este acela de a alterna rutina de curăţare a tenului cu probleme, folosind un gel de curăţare, soluţie micelară demachiantă sau o mască 3 în 1 (curăţă, exfoliază şi reduce excesul de sebum). Următorul pas, care este esenţial indiferent de tipul tenului, este hidratarea lui pentru a asigura un echilibru al pielii.