epilarea prin electroliza
Electroliza

Epilare definitiva cu electroliza

Epilarea definitiva cu electroliza este îndepărtarea părului prin șoc electric a folicului de păr. Fiecare femeie din când în când se confruntă cu o problemă delicată, care nu poate fi întotdeauna rezolvată. Aceasta este îndepărtarea părului, care elimină părul inutil din corp. Și astfel, în anii patruzeci ai secolului trecut, a fost inventată electroliza sau electroepilarea – o metodă eficientă pentru a  elimina părul nedorit de pe corp.

Cum se efectuează epilarea definitiva cu electroliza?

În sine, epilarea definitiva cu electro nu este un proces ușor, seamănă cu acupunctura. Sub piele, chiar la baza firelor de păr, sunt introduse nano ace sterile,  prin care trece curent electric în folicolul de păr care conduce electroliza. În prezent, există mai ulte metode epilat cu ar fi epilat cu ceara, epilat cu zahar, dar nu există un mod mai eficient de combatere a firelor de păr de pe corp decat epilarea prin electroliza. Un mic impuls de curent electric distruge foliculii. După procedura de electroepilare, creșterea părului, de regulă, nu reia. Doar într-un procent mic de cazuri firele de păr apar din nou. În plus față de eficiență, veți fi mulțumit de prețul procedurii. Epilarea definitiva cu  electro este mai ieftină decât procedurile similare efectuate utilizând tehnologii înalte ca epilarea cu laser si IPL.

Cât de eficientă este epilarea definitiva cu electroliza?

Electro-epilarea distruge toate tipurile de păr: îngroșate, gri, pufoase. Electroliza este o metodă universală. Puteți avea orice tip de piele, culoarea, de asemenea, nu contează. Cu toate acestea, după procedura de epilare-electro, nu uitați să tratați pielea cu unguente speciale. Acest tip de epilat este eficient pentru orice parte a corpului pe care crește părul.

Câte proceduri de epilarea definitiva cu electroliza avem nevoie pentru a obține rezultatul dorit?

Densitatea și rugozitatea părului, precum și zona de examinat sunt foarte importante. Parul din foliculul distrus nu va mai crește, dar din foliculii vecini în trei săptămâni vor apărea aproximativ 2/3 din cantitatea anterioară. După o procedură repetată de electro-epilare, părul va rămâne în ordinea 1/3. Cu cât mai des și în mod regulat efectuați procedurile de electro-epilare, cu atât mai repede veți obține un succes complet.

Contraindicații.

  • Boli de piele;
  • diabetul zaharat;
  • varice;
  • boli cardiovasculare;
  • diverse infecții;
  • inflamația ganglionilor limfatici;
  • boli oncologice;
  • sarcină;
  • probleme mentale;
  • stimulatoare cardiace.

IMPORTANT! Înainte de a efectua epilarea definitiva cu electroliza, consultați un specialist.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*