Epilare zahar sugar studio
Epilare cu zahar

SUGARING sau Epilarea cu zahăr. O metodă antică de îndepărtare a părului

De ce este populara epilarea cu zahar?

Fiecare femeie, într-o măsură sau alta, este interesată de o metodă eficientă și durabilă de îndepărtare a părului corpului. Una dintre cele mai avansate metode de îndepărtare a părului este Sugaring. Sugar din engleza inseamna “zahăr”, metoda de îndepărtarea părului din orice parte a corpului folosind pastă de zahăr. Desigur, aceasta metoda nu te va scuti de firele de păr nedorite pentru totdeauna, dar va ajuta la reducerea creșterii acestora și a durerii.

Acest lucru este interesant.

Sugaring (epilarea cu zahar) este una dintre cele mai vechi metode de a scăpa de părul nedorit al corpului. Chiar și în Egiptul antic, femeile foloseau aceasta metoda, așa cum o demonstrează numeroase imagini despre papirus. Astăzi nu este nevoie să pregătești pasta de zahăr pentru îndepărtarea părului cu pasta de zahăr. În orice salon de coafură, vi se va oferi o compoziție profesională și sigură.

Epilarea cu zahăr. Cum este efectuată.

Metoda de îndepărtare a părului folosind zahăr este destul de simplă, dar necesită un anumit curs specializat al maestrului de epilare cu pasta de zahar. Pasta de zahar se încălzește la temperatura camerei și apoi se aplică pe zone mici ale corpului. Zahărul lichid învelește firele de păr și după câteva sunt îndepărtate ușor din corp. Pentru a asigura o mai bună aderență a pastei la corp, pielea este degresantă cu loțiune specială înainte de începerea procedurii.

Există mai multe metode de îndepărtare a pastei de zahăr: manuală, cu bandaj și spatulă. Majoritatea saloanelor de epilare folosesc cu precizie tehnica manuală.

La sfârșitul procedurii, se aplică o loțiune calmantă. Cu toate acestea, mulți clienți observă că, după nu se roșie pielea și, dimpotrivă devine foarte moale și netedă.

______________________________________________________________________________________________________

Astfel, dacă respectați recomandările noastre pielea ta va fi în siguranță.

Suntem pentru o informare corectă, avem grija nu numai de tine dar și de pielea ta!

Cu drag SUGAR Studio!

?

Comments are closed.