Tratament facial - Microneedling
Tratamente faciale

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling – estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, ajuta sa produca colagen si elastina, impotriva petelor pigmentate si a semnelor post acnee. Este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care regenereaza pielea atât din interior cât și din exterior care combină funcțiile de microdermabraziune și mezoterapie.

Cum fuctioneaza?

Dispozitivul este un mâner care manipulează cartușul. Numărul de ace în cartușul dispozitivului poate fi de 12 bucăți pot fi și mai multe. După ce aparatul este pornit, acele din cartuș încep să efectueze mișcări cu mișcare alternativă cu o frecvență de 3.000 punți / minut până la 5.500 punți / minut. Datorită mișcării acelor există o perforare uniformă a pielii. Prin punctele formate în straturile profunde ale pielii, medicamentul pătrunde și începe procesul de activare în piele. De asemenea, datorită traumatizării pielii, începe intensificarea restaurării și reînnoirii pielii. Prin urmare, efectul de ridicare și netezire a pielii este realizat. Pentru a rezolva mai multe sarcini specifice, procedura folosește seruri care ajută la rezolvarea unei anumite probleme. Iar prin procedura de mezoterapie fracționată, medicamentul va intra în piele mult mai profund.Efectul dorit vă va face mai repede. Micronelele de DermaPen produc microdamage ale epidermei, care conduc la producerea de colagen și elastină și îmbunătățește reînnoirea celulară. Canale aciforme in piele, care asigură penetrarea mai mult de 80% din produsul din piele. Atunci când sunt aplicate convențional absorbit doar 3-5% din media, se saturează celulele pielii substanțele necesare pentru frumusețea sa. Cu produse cosmetice selectate gramatic Tratament facial – Microneedling puteți îmbunătăți tonusul pielii, puteți scăpa de pigmentare, porii îngrijiți și opriți căderea părului (chelie). Tratament facial – Microneedling vă ajută să ameliorari probleme cosmetice. Aplicarea DermaPena este eficientă în tratamentul ridurilor, cicatricilor, post-acnei, vergeturilor. În timpul procedurii se formează canale pe piele, care asigură pătrunderea cosmeticelor cu 80%. După re-naștere, rezultatul procedurii este salvat pentru o perioadă lungă de timp.

Care este scopul Tratamentului facial – Microneedling?

✔ Tratamentul cicatricilor postacnee ✔ Tratamentul pigmentării ✔ Eliminarea ridurilor fine ✔ Eliminarea porilor dilatați ✔ Cu caderea parului ✔ Tratamentul cicatricelor arse ✔ Tratamentul striaelor

Câte sedinte aveți nevoie pentru a obține rezultatul și cât timp durează rezultatul?

După aplicarea microchannelilor DermaPen în piele aproape 15-30 de minute după această procedură. Dacă utilizați ace scurte de 0,5 mm pentru procedură, puteți repeta sesiunea într-o săptămână, cu ace mai lungi – sesiunea se repetă într-o lună. Atunci când se utilizează DermaPen în scopuri preventive, 3 sesiuni sunt suficiente pentru pielea normală fără defecte vizibile, pentru tratamentul pigmentării – 6 ședințe, pentru tratamentul cicatricilor și erupțiilor cutanate – de la 8 ședințe sau mai mult. Cursul tratamentului se recomandă să fie efectuat o dată pe an.

Care sunt senzațiile în timpul Tratamentului facial – Microneedling?

Procedura DermaPen este practic nedureroasă și nu necesită anestezie locală. După această procedură, se observă roșeața pielii, care durează aproximativ o oră. În ziua procedurii, nu se recomandă spălarea și aplicarea machiajului. În termen de 3 zile după procedura este interzisă utilizarea fondurilor cu retinoizi și Cu o vitamină, se recomandă utilizarea unei creme cu un efect de refacere și hidratare. O recomandare puternică este utilizarea unui agent de protecție solară cu un factor de protecție ridicat.

Astfel, cu o utilizare adecvată, va sigura un rezultat corespunzator. Vă recomandăm să nu cedați credinței în mituri și să încercați să combinați îngrijirea faciala cu produse  profesionale pentru o ingrijire mai buna pentru pielea ta! Deasemenea puteti gasi mai multe tipuri de tratamente faciale accesind -> click. Care o gasiti in salonul nostru!

Suntem pentru o abordare corecta a produselor cosmetice si ingrijirea clientilor la domiciliu! ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*