Vopsit balayage in tendinte de toamna by Another side of me

Acum cateva saptamani ne-am vopsit balayage in tendinte de toamna, fara a ne vopsi insa radacinile. Sunt vreo doi ani de cand am inceput sa ne vopsim si am inceput cu vopsit balayage cu tehnica bronde. Acum uitandu-ne in urma nu mai suntem asa de incantate de rezultat, dar atunci ni se parea super ? si de atunci am tot incercat vopsit balayage la diverse saloane. Daca in mod obisnuit cauti ce e in trend inainte de a te vopsi, la noi s-a intamplat fix invers. Am descoperit dupa ce ne-am vopsit balayage in tendinte de toamne. Si anume: toasted coconut (cocos prajit). Pana sa auzim termenul asta nu ne-am gandit niciodata la cocos prajit, insa acum parca ne tenteaza sa incercam sa vedem ce gust are ?

Am citit articolul Cosanzenelor (trebuie sa le vizitati neaparat blogul daca sunteti pasionate de impletituri si ingrijirea parului). Despre acest trend si am aflat ca toasted coconut hair e o metoda de colorare in care radacinile sunt destul de inchise la culoare.Iar nuanta parului se deschide treptat catre zona varfurilor, unde parul e blond in nuante mai reci. Ce sa vezi? Ne regasim perfect in descriere. Deci suntem in tendinte fara sa vrem ?.

Unde? Cum? Cind?

Si asta datorita salonul Sugar Nails & Beauty. Am fost incantate si de faptul ca a folosit Olaplex. E genial acest tratament si vi-l recomandam. Am observat ca datile precedente cand ne-am colorat doar cu vopsea clasica, parul nostru era mai afectat si varfurile trebuiau tunse mai des. Olaplex e un tratament in 3 pasi ce se foloseste doar in saloane si reface structura firului de par, fiind folosit in timpul decolorarii. Dar si colorarii parului. Pasul nr. 3- Hair Perfector- se poate folosi si acasa, pentru hidratare si pentru intarirea firului de par.

Va lasam mai jos cu fotografiile- cateva realizate in salon. Imediat dupa vopsire si cateva pe o straduta cocheta pe care am descoperit-o recent, din intamplare. Sau poate nu… pentru ca stiti ca lucrurile frumoase li se intampla celor care cauta ?. Asteptam sa ne spuneti daca va place noua noastra nuanta de cocos prajit ?

CIteste mai multe pe  https://www.anotherside-of-me.com/2018/10/toasted-coconut-hair-the-newest-fall-hair-trend.html?fbclid=IwAR2Pk0P5oOlHYAxcHeUM8CrvvHuCt05N8J-IififBRK96TECjxPeqhti88c