Curățarea cu ultrasunet a feței este una dintre cele mai populare proceduri utilizate în cosmetologie. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea ultrasunetelor poate curăța eficient pielea. Fără să se deterioreze stratul potector, procedura este complet nedureroasă. Poate fi efectuată pe orice tip de piele, chiar pe piele foarte sensibilă, chiar pe piele cu manifestări de cuperoză. 

Mecanism de acțiune
Vibrațiile cu ultrasunete se răspândesc de la emițătorul aplicat pe suprafața pielii. În același timp, straturile superficiale apare oscilațiile de frecvență înaltă, care promovează separarea mecanică a celulelor moarte de stratul cornos și orice contaminare din celulele viabile. Puterea ultrasunetelor este astfel încât să nu poată afecta celulele vii.

curatare cu ultrasunete

Curățarea cu ultrasunet a feței este una dintre cele mai populare proceduri utilizate în cosmetologie. Poate fi realizat prin diverse metode: mecanice, vid și altele. Dar pana acum, cea mai solicitata este curatarea cu ultrasunete a fetei. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea ultrasu nete poate curăța eficient pielea. Fără să se deterioreze stratul potector, procedura este complet nedureroasă. Poate fi efectuată pe orice tip de piele, chiar pe piele foarte sensibilă, chiar pe piele cu manifestări de cuperoză.

Beneficiile curatirii cu ultrasunete:

Pielea este curățată de contaminanți externi.
Elimină epidermul celulelor moarte ale epidermei.
Deschideți canalele glandelor sebacee, dimensiunea lor aparentă scade.
Sub influența oscilațiilor de frecvență înaltă apare o “micro-masaj” de pieii la nivel celular, în urma căruia procesele metabolice din celule sunt accelerate, aportul de sânge și circulația limfii în piele se îmbunătățesc.

Efectul așteptat
După curățarea cu ultrasunete a feței, pielea devine mai proaspătă, mai moale, cu o culoare uniformă și hidratarea este mărită. Datorită circulației locale sanguine și limfatice limfatice, scăderea umflarea. Stratul cornos, format din celule moarte, devine mai delicat. Atunci când se aplică creme și măști pe piele, curățată cu ultrasunete, se îmbunătățește penetrarea substanțelor active pe suprafața sa în straturi profunde.

Durata curatarii cu ultrasunete este de 15-20 de minute. Este combinată apoi cu masaj, aplicarea unei creme și măști. După curățare pielea este un pic  roșietica după care dispare. 


Suntem pentru o informație corectă, consulta specialistul pentru o îngrijire personalizată la domiciliu! ?