epilarea cu zahar intimpul sarcinii
Epilare cu zahar

Epilarea cu zahăr în sarcină

Opiniile viitoarelor mame sunt fundamental diferite – cineva consideră că astfel de proceduri în timpul sarcinii sunt periculoase, iar cineva este convins că nu există nimic rău sau dăunător în șofatul în timpul sarcinii. Ambele tabere sunt unite de o singură aspirație comună – toate mamele în așteptare vor să rămână bine îngrijite și frumoase pe întregul termen.

Desigur, fiecare femeie aflată în situația ei trebuie să cântărească pro și contra și să decidă pentru ea însăși dacă este de acord cu această procedură sau nu. În acest articol, vom descrie dacă este posibil să se efectueze epilarea cu zahăr în sarcină.

Este posibilă epilarea cu zahăr în sarcină?

Cum să decidem dacă este posibil să se efectueze epilarea? Desigur, medicii pun un accent deosebit pe faptul că, cu anumite tipuri de epilare, riscul de infecție este mai mare. Deoarece pasta de zahăr are o temperatură confortabilă și părul este îndepărtat în direcția creșterii, riscul de arsuri sau traumatizării este minimă. Acesta este primul factor în favoarea femeilor însărcinate.

La multe femei, o schimbarea hormonală în timpul sarcinii determină, de asemenea, o modificare a structurii firului de păr. Unele au observat o încetinire a creșterii altele din contra. Epilarea cu zahăr în timpul sarcinii poate fi prevenirea acestei probleme. Un mare avantaj este faptul că este o metodă igienică și compoziția pastei de zahăr este naturală.

Epilarea în timpul sarcinii este interzisă dacă aveți complicații, toxicoză sau vă simțiți rău. În acest caz, epilarea cu zahăr va trebui amânată și va trebui să folosiți alte metode alternative de îndepărtare a părului sau pur și simplu va fi nevoie de o reprogramare. În acest caz, desigur, este important să înțelegem că fiecare femeie are o sarcină individuală.

P.s. În primul trimestru, ar trebui să evitați epilarea zonei intime care prezintă riscuri. Pentru a evita orice situație ne plăcută este obligatorie consultarea cu medicul.

Dacă nu ați găsit contraindicații în acest articol pentru cazul dvs, vă așteptăm cu drag!

______________________________________________________________________________________________________

Suntem pentru o informare corectă, avem grijă nu numai de tine dar și de pielea ta!

Astfel, dacă respectați recomandările noastre, pielea ta va fi în siguranță.

Cu drag SUGAR Beauty Studio!

?

Comments are closed.