epilarea prin electroliza
Electroliza

Epilare definitiva cu electroliza

Epilarea definitiva cu electroliza este reprezentata de idepartarea parului printr-un soc electric. Fiecare femeie se confrunta din cand in cand cu o problema delicata, care nu poate fi intotdeauna rezolvata. Aceasta este indepartarea parului , care elimina parul inutil din corp. Astfel, in anii ‘40 ai secolului trecut, a fost inventata electroliza sau electroepilarea, o metoda eficienta pentru a elimina parul nedorit de pe corp. 

Cum se efectueaza epilarea definitiva cu electroliza?

In sine, epilarea definitiva cu electroliza nu este un proces usor, fiind asemanator cu acupunctura. Sub piele, chiar la baza firelor de par, sunt introduse nano ace sterile prin care trece un curent electric in foliculul de par care conduce electroliza.

 In prezent, exista mai multe metode de epilat cum ar fi epilarea cu ceara sau cu zahar, dar nu exista un mod mai eficient de combatere a firelor de par de pe corp decat epilarea prin electroliza. Un mic impuls de curent electric are rolul de a distruge foliculii. Dupa procedura de electroepilare, cresterea parului de regula nu se reia. Doar intr-un procent mic de cazuri firele de par apar din nou. In plus, fata de eficienta, vei fi multumita de pretul procedurii. Epilarea definitiva cu electroliza este mai ieftina decat procedurile similare efectuate utilizand tehnologii inalte ca epilarea cu zahar si IPL.

Cat de eficienta este epilarea definitiva cu electroliza?

Electro-epilarea distruge toate tipurile de par: ingrosate, gri, pufoase. Electroliza este o metoda universala. Puteti avea orice tip de piele iar culoarea, de asemenea, nu conteaza. Cu toate acestea, dupa procedura de epilare prin electroliza, este important ca pielea sa fie tratata cu unguente speciale. Acest tip de epilat este eficient pentru oricare parte a corpului pe care creste parul. 

De cate proceduri de epilare definitiva cu electroliza avem nevoie pentru a obține rezultatul dorit?

Densitatea si rugozitatea parului, precum si zona de examinat sunt foarte importante. Parul din foliculul distrus nu va mai creste, dar din foliculii vecini vor aparea in aproximativ 2-3 saptamani aproximativ ⅔ din cantitatea anterioara. Dupa o procedura repetata de electro-epilare, parul va ramane in ordinea ⅓. Cu cat mai des si mai regulat efectuati procedurile de electro-epilare, cu atat mai repede veti obtine un succes complet. 

Contraindicatii ale procesului de epilare prin electroliza

Inlaturarea parului prin electroliza nu este recomandata in urmatoarele situatii:

  • Boli de piele
  • diabet zaharat
  • varice
  • boli cardiovasculare
  • diverse infectii
  • inflamatia ganglionilor limfatici;
  • boli oncologice;
  • sarcină;
  • probleme mentale;
  • stimulatoare cardiace.

IMPORTANT! Inainte de a efectua epilarea definitiva cu electroliza, consultați un specialist.