Epilat cu zahar

Epilat cu zahar sau Sugaring este un epilat natural. Epilare cu zahar igienic si mai putin dureros prin care poti sa scapi de firele de par nedorite. Acest procedeu de epilat cu zahar se face fara riscul iritarii sau a inflamarii pielii a zonei epilate. Tehnica de epilat cu zahar (sugaring) se poate face si in zonele mai putin vizibile ale corpului fiind practicata si pentru indepartarea parului de pe fata.

Din punct de vedere dermatologic pasta de zahar ofera o serie de avantaje: are rolul de a trata si preveni foliculita. Contaminarea cu virusi si bacterii nu este posibila datorita concentratie mare de zahar, bacteriile nu se pot dezvolta in ambalaj. Epilat de zahar(sugaring) ofera un gomaj zonei epilate indepartad celulele moarte datorita ingredientelor naturale. Pasta de zahar elimina si firele scurte de par 2-3 mm. Epilarea cu zahar face ca cresterea firelor de par sa fie mai lenta. Sedintele regulate de epilat cu zahar(sugaring) scad densitatea firelor. Iar dupa o perioada ajunge sa scada pilozitatea in jumatate.

Salonul Sugar Nails & Beauty Studio ofera deasemenea o gama mai variata de proceduri de epilare cum ar fi : epilat cu ceara, epilat prin electroliza sau  epilare definitiva cu laser Dioda

Pentru mai multe detalii despre epilat cu zahar consulta blog-ul nostru

Testimonial*

Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.