Electroliza

Epilarea definitiva prin electroliza

Epilarea definitiva prin electroliza (electroepilarea) este o metodă de îndepărtare a părului individual de pe față sau corp. Dispozitivele de electroliză medicale de astăzi distrug centrul de creștere al părului cu termoliză sau electroliză. După o sondă foarte fină, părul este distrus si îndepărtat. Curentul electric se transmite printr-un ac foarte subțire din oțel, care se introduce atent în folicul.

Electroliza este un alt tip de tehnică de îndepărtare a părului, care este efectuată de un specialist. De asemenea, electroepilarea întrerupe creșterea părului. Procesul funcționează prin introducerea unei sonde in forma de ac în piele, pentru a opri cresterea parului nou. Acest lucru vă poate deteriora foliculii de păr pentru a preveni creșterea și a provoca căderea părului existent. Cu toate acestea, veți avea nevoie în continuare de mai multe sedinte  pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Efecte secundare și riscuri la epilat prin electroliza

În general, nu există efecte secundare permanente, dar uneori poate apărea o rosire si inflamare temporară ușoară a pielii. Dar dacă respectăm ingrijirea la domiciliu, trece in timp rapid. Efectele secundare minore sunt frecvente, dar tind să dispară într-o zi. Cel mai frecvent simptom este roșeața ușoară a iritației pielii. Durerea și umflarea sunt rare si depinde de nivelul sensibilitatii clientului.

Tipuri de epilare definitiva 

 Epilare definitiva cu laser dioda o alternativa pentru epilare prin electroliza. Care spre deosebire de electroliza poate sa trateze sute de fire de par in acelasi timp. Un alt avantaj ca poate fi folosit pentru orice tip de par si ten. Unicul efect advers sau negativ, a epilarii definitive cu laser dioda, poate fi un pic de roseata, dar dupa cateva ore dispare.

Mai multa informatie despre epilat cu electroliza gasesti pe blogul nostru

Testimonial*

Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.