Epilat prin electroliza (electroepilare)

      #beautysugar

Epilat prin electroliza (electroepilarea) este o metodă de îndepărtare a părului individual de pe față sau corp. Dispozitivele de electroliză medicale de astăzi distrug centrul de creștere al părului cu termoliză sau electroliză. După o sondă foarte fină, părul este distrus si îndepărtat. Curentul electric se transmite printr-un ac foarte subţire din oţel, care se introduce atent în folicul.

Epilat prin electroliza este un alt tip de tehnică de îndepărtare a părului, care este efectuată de un specialist. De asemenea, electroepilarea întrerupe creșterea părului. Procesul funcționează prin introducerea unei sonde in forma de ac în piele, pentru a opri cresterea parului nou. Acest lucru vă poate deteriora foliculii de păr pentru a preveni creșterea și a provoca căderea părului existent. Cu toate acestea, veți avea nevoie în continuare de mai multe sedinte  pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Efecte secundare și riscuri la epilat prin electroliza
În general, nu există efecte secundare permanente, dar uneori poate apărea o rosire si inflamare temporară ușoară a pielii. Dar dacă respectăm ingrijirea la domiciliu, trece in timp rapid. Efectele secundare minore sunt frecvente, dar tind să dispară într-o zi. Cel mai frecvent simptom este roșeața ușoară a iritației pielii. Durerea și umflarea sunt rare si depinde de nivelul sensibilitatii clientului.

 Mai multa informatie despre epilat cu electroliza gasesti pe blogul nostru

Electroepilarea
1 ora140 lei
45 min110 lei
30 min80 lei
15 min50 lei
5 min30 lei
Abonamnet 5 sedinte de 1 ora550 lei
Abonamnet 5 sedinte de 45 min500 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog

Epilarea cu zahăr: beneficii pentru piele.

Cine nu îşi doreşte o piele fină, fără fire de păr? Noroc că sunt atâtea metode acum care îndepărtează părul nedorit: de la epilarea cu ceară, cea cu laser sau lumină intens pulsată până la creme depilatoare, epilatorul electric sau clasica lamă de ras.  Însă fiecare...

read more

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling – estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, ajuta sa produca colagen si elastina, impotriva petelor pigmentate si a semnelor post acnee. Este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care regenereaza pielea atât din interior...

read more