Electroliza

Epilare Definitiva Prin Electroliza

Epilarea definitiva prin electroliza (electroepilarea) este o metoda de indepartare a parului nedorit de pe fata sau de pe corp. 

Dispozitivele de electroliza moderne distrug centrul de crestere a parului prin procesele de termoliza sau electroliza. Pentru epilarea prin electroliza se foloseste o sonda sterila si foarte fina.

Cum Functioneaza?

Un specialist introduce in folicul o sonda in forma de ac foarte subtire din otel, care are rolul de a transmite curentul electric si de a distruge si indeparta firul de par. 

Desi acest procedeu intrerupe cresterea parului, este nevoie de mai multe sedinte pentru obtinerea celor mai bune rezultate. 

Efecte secundare și riscuri asociate cu epilarea prin electroliza

In general nu exista efecte secundare permanente. Cu toate astea, procedura implica unele efecte secundare minore frecvente, cum ar fi o usoara roseata si inflamare ale pielii, dar care sunt temporare. Respectarea igienei la domiciliu poate asigura o vindecare rapida a eventualelor neplaceri cauzate de aceasta tehnica. Foarte rar, pot aparea durere sau umflare, in functie de nivelul de sensibilitate a clientului. 

Alternative Ale Epilarii Prin Electroliza

In cazul in care, dintr-un motiv sau altul, nu poti sau nu doresti sa apelezi la epilarea prin electroliza, o alternativa ideala ar fi epilarea definitiva cu laser dioda. Aceasta, spre deosebire de electroliza, poate sa trateze sute de fire de par in acelasi timp si poate sa fi folosita pentru orice tip de par si ten. 

Singurul efect advers al acestei proceduri poate fi o usoara roseata care insa dispare in decurs de cateva ore.

Mai multa informatie despre epilarea cu electroliza gasesti pe blogul nostru.

Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.