Epilat

Epilat

Epilarea profesionala este un procedeu de îndepărtarea parului, prin distrugerea foliculilor piloși într-un fel sau altul, sau prin îndepărtarea părului din rădăcină. Este diferită, deoarece vă permite să îndepărtați părul de la rădăcină fie pe o perioada scurta sau permanenta. Îndepărtarea părului nedorit este o condiție prealabilă pentru ca îngrijirea pielii să fie cu adevărat eficientă și de înaltă calitate. Și acesta este secretul principal al succesului unor astfel de proceduri solicitate, cum ar fi îndepărtarea părului.

În cosmetologie modernă se aplică mai multe metode de epilat profesional de îndepărtare a părului. In dependență de obiectivele dvs.: să îndepărtați părul doar o vreme sau să scăpați de el pentru totdeauna. În salonul nostru veți găsi metode precum:

Epilarea cu zahăr este o metodă de epilare efectuată cu ajutorul unei paste de zahăr pe baza ingredientelor organice. Pasta de zahăr se întinde pe suprafața pielii și se îndepărtează împreună cu firele de păr fără să adere de piele, astfel pielea nu se irită. Epilarea cu zahar este 100% naturala și organica și este recomandata persoanele cu pielea sensibila.

Epilarea cu ceară este foarte bine cunoscută. În timpul acestuia, pielea este aplicată o ceară specială cosmetică, care leagă firele de păr. După aceasta, este îndepărtată este însoțită de senzații putin neplăcute.

Epilarea definitiva

Epilarea definitiva cu laser Dioda este o procedură care utilizează un fascicul concentrat de lumină, pentru a elimina părul nedorit. În timpul îndepărtării părului cu laser Dioda se emite o lumină absorbită de pigmentul (melanina) din păr. Energia luminii este transformată în căldură, ceea ce dăunează rădăcinii foliculului de păr, care produce fire de păr. Acest prejudiciu inhibă sau întârzie creșterea viitoare a părului.

Electroliză sau electro epilarea este o metodă de îndepărtare a părului pentru totdeauna cu ajutorul unei mici descărcări electrice direcționate direct către rădăcină părului.

Mai multa informații despre tipurile de epilat profesional în salonul nostru găsești pe blogul nostru