Epilat

 Epilat profesional este un procedeu de îndepărtarea parului, prin distrugerea foliculilor pilosi într-un fel sau altul, sau prin îndepărtarea părului din rădăcină. Este diferită, deoarece vă permite să îndepărtați părul de la rădăcină fie pe o perioada scurta sau permanenta. Îndepărtarea părului nedorit este o condiție prealabilă pentru ca îngrijirea pielii să fie cu adevărat eficientă și de înaltă calitate.  Și acesta este secretul principal al succesului unor astfel de proceduri solicitate, cum ar fi îndepărtarea părului

 În cosmetologie modernă se aplică mai multe metode de  epilat profesional de îndepărtare a părului. In depindenta de obiectivele dvs.: să îndepărtați părul doar o vreme sau să scăpați de el pentru totdeauna. În salonul nostru veți găsi metode precum:

 Epilare cu zahăr este o metodă de epilare efectuată cu ajutorul unei paste de zahăr. Pasta de zahăr se întinde pe suprafața pielii și se îndepărtează împreună cu firele de păr fară să adere de piele, astfel pielea nu se irirta. Epilarea cu zahar este 100% naturala si organica. Este indica persoanele cu pialea sensibila.

 Epilare cu ceară este foarte bine cunoscută. În timpul acestuia, pielea este aplicată o ceară specială cosmetică, care leagă firele de păr. După aceasta, este îndepărtată este însoțită de senzații putin neplacute.

  Electroliză este o metodă de îndepărtare a părului pentru totdeauna cu ajutorul unei mici descărcări electrice direcționate direct către rădăcină părului. Ca urmare a acestei descărcări, apare chimic (leșiere) sau arsuri termice (coagularea) foliculului pilos, precum și zona foliculară a părului.

  Mai multa informații depsre tipurile de epilat profesional in salonul nostru gasesti pe blogul nostru

MACHIAJ PROFESIONAL

  Obtine un stil profesional si perfect! Fie ca alegi un machiaj de zi, sau machiaj de seara sau pentru una din cele mai speciale zi din viata ta: ziua in care vei deveni mireasa, suntem aici sa te ajutam si sa iti oferim cele mai bune servicii. In salonul nostru, vei beneficia de un machiaj rezistent, aplicat profesional si, evident, adaptat stilului si fizionomiei fetei tale. Curatenia si calitatea produselor sunt un must-have in randul profesionistilor nostri, deoarece acestea se reflecta pe pielea voastra si in rezultatele obtinute.

  Cateva tipuri de machiaj in functie de forma ochilor gasesti pe blogul nostru

Machiaj profesianal
Machiaj de zi100 lei
Machiaj de seara200 lei
Machiaj mireasa (special)250+ lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Oferta