MACHIAJ PROFESIONAL

      #beautysugar

  Machiaj profesional. Obtine un stil profesional si perfect! În viața fiecărei femei există evenimente când este necesar să te uiți pur și simplu irezistibil: o nuntă, o zi de naștere, o întâlnire a absolvenților, o întâlnire corporativă sau doar o excursie cu un iubit într-un restaurant! Aceste ocazii ne oferă ocazia de a face o machiaj mai luminat decât de obicei.

Machiajul de seara pentru un eveniment important sau sărbătoare, se utilizeaza culori mai luminoase, contraste mai puternice, linii mai clare, pentru  Machiajul de special (de nunta) este unu mai profesionist si special, care trebuie să fie persistent și să reziste toată ziua. Sarcina profesioniștilor noștri este să dezvălue și să vă sublinieze frumusețea, făcând un machiaj frumos de nuntă în tendințele modei, luând în considerare forma individuală a feței, ochilor si culoarea părului.

In salonul nostru, vei beneficia de un make up rezistent, aplicat profesional si, evident, adaptat stilului si fizionomiei fetei tale. Curatenia si calitatea produselor sunt un must-have, deoarece acestea se reflecta pe pielea voastra.

  Cateva tipuri de make up in functie de forma ochilor gasesti pe blogul nostru

Machiaj profesianal
Machiaj de zi100 lei
Machiaj de seara200 lei
Machiaj mireasa (special)250+ lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Oferta

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

 

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM