Microdermabraziune

Microdermabraziune

Microdermabraziune este cea mai blânda tehnica de peeling mecanic al fetei. Folosind un aparat special, straturile de piele moarta sunt exfoliate. Acest lucru nu numai ca ofera stratului de piele noua acces la oxigen, dar serveste si ca un impuls pentru demararea proceselor de regenerare in organism.

Beneficii microdermabraziune

Stimuleaza elastina si colagenul
Exfolierea mecanica a pielii are ca beneficiu stimularea producerii de elastina si colagen – atât de importante pentru tineretea pielii noastre care, in urma acestei procedure devine mai ferma si mai elastica.

Amelioreaza petele pigmentare
Prin microdermabaraziune repetata, exfoliindu-se mai multe starturi de celule moarte, se poate reduce intesnsitatea anumitor pete pigmentare.

Incetineste procesul de imbatrânire
Microdermabraziunea te intinereste vizibil atunci când este facuta conform indicatiilor specialistului in terapii faciale – va curata tenul de celulele moarte si va reinnoi constant celulele epidermei. “Efectul? Pielea pur si simplu radiaza si are un aspect mai tânar”, a povestit Vita Costenciuc.

Amelioreaza cicatricile
In cazul cicatricilor superficiale – cele ramase in urma muscaturilor de insecte, post arsuri minore sau post acnee – aceasta procedura are rezultate bune in ameliorarea aspectului lor.

Se micsoreaza porii, se reduce secretia de sebum pielea capata un aspect uniform si devine radiant.

Pentru mai multe informatii despre tratamente faciale consulta blog-ul nostru

*Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.