Tratament Nashi Filler Therapy

      #beautysugar

Tratament Nashi

Tratamentul Nashi, îmbogățit cu celule stem vegetale active, colagen și keratină, este perfect pentru oricine își dorește un păr hidratat și revitalizat. Se numără printre acele tratamente pentru păr recomande de hair stylisti, în special, persoanelor cu păr uscat și degradat, lipsit de luciu și vitalitate. Un Tratament Nashi se realizează în trei pași și face adevărate minuni cu un păr uscat și degradat, lăsându-l strălucitor, elastic și mai rezistent, chiar după prima vizită la salon.

Cum funcționează un Tratament Nashi

Pasul 1. Clarifying Shampoo

Șamponul, cu extract de Aloe Barbadensis, ajută la curățarea eficientă a părului şi a scalpului, îndepărtând impuritățile și reziduurile acumulate. În același timp, stimulează deschiderea cuticulei, pregătind astfel părul de etapa a doua – aplicarea serului reparator.

Pasul 2. Long lasting filler

Este un ser îmbogățit cu keratină, colagen şi celule stem de origine vegetală, care ajută la restructurarea podoabei capilare. Se aplică pe toată lungimea părului și se lasă să acționeze 30 de minute. În tot acest timp, părul este infuzat cu substanțe hrănitoare, benefice pentru un păr uscat și deteriorat, căpătând un aspect întinerit, revitalizat și hidratat.

Pasul 3. Lifting milk

Ultimul pas, fără de care primele două nu ar avea niciun rost, este aplicarea laptelui hidratant, care închide cuticula și păstrează în interiorul firului de păr toate substanțele hrănitoare de care a beneficiat părul în timpul tratamentului. Rezultatul este uimitor: un păr hidratat în profunzime, revitalizat și strălucitor.  

Când e nevoie să optezi pentru un tratament Nashi, dar și alte informații despre tratamente pentru păr, găsești pe blogul nostru.

Tratament Nashi
Tratament NashiFiller Therapy210 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro