Tratament Nashi Filler Therapy

      #beautysugar

Tratament Nashi Filler Therapy este un tratament capilar. Destinat pentru toate tipurile de par, cu o gama mare de produse profesionale cu ingrediente biologice complexe active. La baza caruia este Ulei de Argan certificat Bio. Acest tratament revitalizeaza parul detiorate, avind efecte immediate dupa o singura sedinta. Daca ai parul blon si a trecut prin mai multe decolarari este recomandat Tratamnet cu Olaplex.

Tratament Nashi Filler Therapy

Un ritual al frumusetii antice. Este tratament ideal daca iti doresti o stralucire și vitalitate pentru parului tau. Dupa tratament vei simti mingiierea moale in zilele friguroase! Este un tratament instant. Care se realizeaza in 3 pasi care introduce in firul de par tot de ce are nevoie pentru a ajunge la starea lui cea mai buna.

Pasul 1. Calrifying Shampoo. Inainte de tratament, parul trebuie sa fie spalat corespunzator pentru a purifica scalpul de alte produse. Samponul purifica profund, prin formula din extract de aloe barbadensis. Acesta pregateste parul pentru deschiderea cuticulei.

Pasul 2. Long lasting filler. Aceasta etapa pentru areconstrui parul din interior. Timp de actionare de 30 minute cu caldura, pentru a induce serul in firul de par.

Pasul 3.  Lifting milk. Hidrarateaza, regenereaza dupa filler pe o lunga durata. Acesta compacteaza suprafata parului, lasindu-l stralucitor si elastic.

Tratament Nashi
Tratament NashiFiller Therapy210 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro