Tratament Olaplex

      #beautysugar

Avem păr drept, ne dorim să-l ondulăm, iar dacă-l avem creț, îl întindem cu placa. Aşa suntem noi, femeile, nu-i aşa? Mereu în căutarea perfecțiunii și a unui aspect impecabil. După toate aceste proceduri termice nemiloase cu părul, aplicarea unui Tratament Olaplex te va ajuta să-ți menții podoaba capilară sănătoasă și strălucitoare, indiferent de cât de des o vopsești, decolorezi sau ondulezi.

Ce este un tratament Olaplex?

Este un produs chimic, în componența căruia nu intră uleiuri, parabeni, sulfați și silicon, care ar putea deteriora şi usca părul. Are un efect uimitor asupra podoabei capilare: reface legăturile rupte din structura firului de păr, oferindu-i un aspect sănătos şi mătăsos.  

Este unul dintre cele mai apreciate și des folosite tratamente pentru păr, în special, în rândul femeilor care experimentează frecvent nuanțe noi la păr sau sunt adeptele unor schimbări de look radicale, cum ar fi: o trecere de la brunet la blond dintr-o singură vizită la salon.

Cum funcționează un tratament Olaplex?

Un Tratament Olaplex presupune trei etape, iar primele două pot fi realizate doar la salon, de către hair stylisti.

Olaplex Bond Multiplier No 1: este prima etapă care multiplică legăturile rupte din structura firului de păr, lăsându-l neted, mătăsos și revitalizat. Poate fi adăugat direct în vopsea sau decolorant, dar folosit și ca tratament separat.

Olaplex Bond Perfector No 2: se aplică după clătirea părului şi se lasă să acționeze 20 de minute, timp în care părul trece printr-o transformare spectaculoasă. Apoi se clătește, se aplică șamponul și balsamul.

Olaplex Hair Perfector No 3: este ultima etapă şi cea care poate fi realizată chiar de tine, acasă. Se recomandă aplicarea tratamentului timp de 10 minute, o dată pe săptămână, pentru a menține rezultatele obținute la salon.

Când e nevoie să optezi pentru un tratament Olaplex, dar și alte informații despre tratamente pentru păr, găsești pe blogul nostru.

Tratamente par Olaplex
Tratamente cu Olaplex (spălat, Olaplex nr 1, Olaplex nr. 2 , uscare feon, coafat)180 lei
1 doza Olaplex nr. 1 (la vopsit –minim 1 doză, la pudră minim 2 doze)30 lei
Tratamente Olaplex nr. 3150 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

BLOG

Epilarea cu zahăr: beneficii pentru piele.

Epilarea cu zahăr: beneficii pentru piele.

Cine nu îşi doreşte o piele fină, fără fire de păr? Noroc că sunt atâtea metode acum care îndepărtează părul nedorit: de la epilarea cu ceară, cea cu laser sau lumină intens pulsată până la creme depilatoare, epilatorul electric sau clasica lamă de ras.  Însă fiecare...

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling – estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, ajuta sa produca colagen si elastina, impotriva petelor pigmentate si a semnelor post acnee. Este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care regenereaza pielea atât din interior...