TRATAMENTE PAR

      #beautysugar

Tratamente pentru păr

În goana după perfecțiune, părul nostru este supus zilnic proceselor termice nemiloase. Uscătorul, placa şi ondulatorul, toate fac parte din arsenalul zilnic de aranjare a podoabei capilare, care, în același timp, au şi efecte negative asupra structurii firului de păr. Căldura emanată de aparatele de coafat, deteriorează părul, făcându-l mai fragil şi uscat. Să-i redai sănătatea şi vitalitatea te pot ajuta mai multe tratamente pentru păr profesionale, disponibile în salonul nostru: tratament cu keratină, tratament Olaplex, tratament Nashi.   

În funcție de necesitățile şi particularitățile părului tău, specialiștii salonului Sugar Beauty Studio te vor ajuta sa-ți alegi tratamentul potrivit, pentru a obține rezultate optime, de care te vei bucura un timp îndelungat.

Tratament cu keratină, beneficii:

Părul tău este uscat şi deteriorat din cauza folosirii zilnice a aparatelor de coafat, iar aranjarea acestuia devine tot mai dificilă? Un tratament cu keratină este soluția perfectă pentru tine! Îți va stimula proteina fibroasă naturală din păr – keratina, care protejează părul de umiditate și previne încrețirea acestuia, lăsându-l mai rezistent, moale și strălucitor.

Tratament Olaplex, beneficii:

Este un tratament pentru păr revoluționar, care repară structura internă a părului supus serviciilor termice sau chimice. Astfel, cu ajutorul Olaplex, părul rămâne într-o stare bună chiar şi după mai multe procese de vopsire şi decolorare.

Tratament Nashi, beneficii:

Având în componența sa ulei de argan, dar și mai multe vitamine benefice părului, Tratamentul Nashi hidratează în profunzime părul, îl fortifică şi protejează, conferindu-i, în același timp, un aspect sănătos și strălucitor.

Mai multe informații despre tratamente pentru păr găsești pe  blogul nostru.

Tratamente par
Tratament cu keratina par scurt (spălat, mască Keratină, uscare feon, placă)200 lei
Tratament cu keratina par mediu (spălat, mască Keratină, uscare feon, placă)270 lei
Tratament cu keratina par lung (spălat, mască Keratină, uscare feon, placă)350 lei
Tratament cu keratina par extra lung (spălat, mască Keratină, uscare feon, placă)400 lei
Tratament cu Olaplex (spălat, Olaplex nr 1, Olaplex nr. 2, coafat lejer)180 lei
Tratament Nashi Filler Therapy (spălat, Pasul 1, Pasul 2, pasul 3, coafat lejer)210 lei
Produse profesionale
Sampon de intretinere dupa keratina85 lei
Tratament Olaplex nr. 3150 lei
Nashi Argan sampon100 lei
Nashi Argan masca180 lei
Nashi Argan ulei140 lei
Nashi Argan intant mask95 lei
Milk shake spuma120 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog

Epilarea cu zahăr: beneficii pentru piele.

Cine nu îşi doreşte o piele fină, fără fire de păr? Noroc că sunt atâtea metode acum care îndepărtează părul nedorit: de la epilarea cu ceară, cea cu laser sau lumină intens pulsată până la creme depilatoare, epilatorul electric sau clasica lamă de ras.  Însă fiecare...

read more

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling – estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, ajuta sa produca colagen si elastina, impotriva petelor pigmentate si a semnelor post acnee. Este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care regenereaza pielea atât din interior...

read more

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

 

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM