TRATAMENTE PAR

      #beautysugar

Tratamente par. Este una dintre cele mai populare si cautate proceduri de ingrijire si indreptare a parului deteriorat in ziua de azi. Majoritatea femeilor tind să aibă grijă de sănătatea si nu mai puțin de părul lor. Care este supus unor procese chimice dupa vopsirea, ondularea, coafatul parului, care in timp se deterioreaza. Noi oferim cele mai bune tipuri de tratament.

Tratamente par cu keratina are cel mai mare impact si rezultatele dureaza mult timp.  Keratina este proteina responsabila cu stralucirea si rezistenta firelor de par. Aceasta proteina se gaseste in mod natural in organism, dar ea se reduce odata cu trecerea anilor. Si, in timp, poti ajunge la o deficienta de keratina in par.

Tratamente par cu Olaplex nou agent terapeutic pentru tratamentul părului Olaplex. Un produs inovator este o nouă tehnologie dezvoltată de eforturile comune ale lui Eric Pressley și Craig Hawker din Santa Barbara. Duo-ul a doi chimiști a făcut o revoluție în industria frumuseții. Nominalizarea lui Eric și Craig pentru Premiul Nobel mai bine decât cuvintele demonstrează importanța descoperirii, care este protejată de brevetele internaționale.

Mai multe informatii despre tratamente par vezi pe blogul nostru

Tratamente par
Tratamente cu keratina par scurt170 lei
Tratamente cu keratina par mediu200 lei
Tratamente cu keratina par lung250 lei
Tratamente cu fiola Kerastase35 lei
Tratamente cu Olaplex par scurt100 lei
Tratamente cu Olaplex par mediu150 lei
Tratamente cu Olaplex par lung200 lei
1 doza Olaplex nr.130 lei
Tratament Olaplex nr. 3150 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling – estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, ajuta sa produca colagen si elastina, impotriva petelor pigmentate si a semnelor post acnee. Este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care regenereaza pielea atât din interior...

read more

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

 

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM