TUNS

      #beautysugar

Tuns. Femeile doresc adesea ceva nou pentru a risipi rutina și pentru a-și reîmprospăta imaginea. Și ce ar putea fi mai bine pentru asta decât o nouă tunsoare? Și o nouă imagine elegantă și o stare bună și dacă alegeți părul potrivit. Este o soluție ideală dacă doriți modificări. În plus, tunsorile la modă pentru dame reprezintă o varietate de idei elegante și interesante pentru orice lungime, tip și culoare a părului.

Este important să alegeți o coafură care se potrivește cu adevărat pentru dvs., vă ajută să subliniați demnitatea și să ascundeți greșelile și, bineînțeles, să corespundă tendințelor actuale de modă.

Esti pregatit pentru un tuns are ii va schimba radical look-ul sau doar o intretinere a tunsorii? Orice ai alege, iti stam la dispozitie oricand pentru o consultatie si suntem pregatiti sa va oferim cea mai buna experienta si cea mai profesionala echipa pentru obtinerea unui rezultat ideal. Produsele si echipamentele pe care le folosim sunt de cea mai inalta calitate.

Pentru mai multe detalii consulta blog-ul nostru

Tuns
Tuns breton 10 lei
Tuns copii 30 lei
Tuns virfuri 30 lei
Tuns schimbat formă 60 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM