TUNS

      #beautysugar

Salonul Sugar  Beauty Studio este locul în care orice schimbare de look se soldează cu succes şi buna dispoziție a clientelor noastre. Fie că îți dorești o tunsoare clasică, excentrică sau una atipică, care să-ţi pună în valoare firea nonconformistă, hair stylistii salonului nostru îți vor realiza orice capriciu cu multă responsabilitate și profesionalism.

Părul este atuul oricărei femei, iar pentru a-l menține sănătos și mătăsos nu este suficient să folosim produse pentru îngrijirea podoabei capilare, mai e nevoie și de o reîmprospătare a tunsorii, cel puțin, o dată la două luni. Astfel, te vei bucura de un aspect fresh, îngrijit și vei scăpa de vârfurile despicate.

Dacă îți dorești o schimbare, dar ești indecisă, suntem mereu dispuși să-ți oferim cele mai bune și utile sfaturi, pe măsura așteptărilor tale. O vizită la salonul nostru îți poate risipi ezitările în privința unei schimbări de look. Tunsori scurte, cu sau fără breton, în scări sau carre? Te ajutăm noi să-ţi alegi tunsoarea potrivită. 😉

Pentru mai multe detalii consulta blog-ul nostru

Tuns
Tuns breton10 lei
Tuns copii30 lei
Tuns virfuri30 lei
Tuns schimbat formă60 lei

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling – estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, ajuta sa produca colagen si elastina, impotriva petelor pigmentate si a semnelor post acnee. Este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care regenereaza pielea atât din interior...

read more

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

 

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM