Vopsit

      #beautysugar

Vopsit par – un serviciu impecabil! Iți oferă o gamă largă de posibilități, de la cele mai îndrăznețe, până la cele mai uzuale și răspândite culori şi tehnici de vopsire, îndrăgite și apreciate de majoritatea femeilor. Dacă culoarea părului vopsit în nuanțe aprinse, cum ar fi: verde, roșu, galben, portocaliu etc., nu este atât de populară, fiind, mai degrabă, o alegere a femeilor nonconformiste, care nu se tem să atragă privirile tuturor, atunci balayage-ul și ombre-ul, cu siguranță, se clasează în topul tehnicilor favorite.

În procesul de vopsit, un accent deosebit este pus pe menținerea sănătății structurii firului de par. Profesioniștii salonului Sugar  Beauty Studio folosesc produse de cea mai înaltă calitate, blânde cu părul, dar care, în același timp, îți garantează rezultate remarcabile: acoperire perfectă, culoare intensă şi de durată.

Alegerea nuanței potrivite presupune luarea în calcul a mai multor particularități specifice clientului: trăsăturile, forma feței, culoarea pielii și a ochilor etc.

O schimbare radicală a nuanței necesită, de cele mai multe, decolorarea părului și ulterior aplicarea vopselei. După asemenea proceduri, specialiștii recomandă aplicarea tratamentelor menite să îmbunătățească structura fibrei capilare.

Daca doresti sa te informezi depsre mai tipuri de vopsit gasesti pe blogul nostru

Vopsit
Vopsit rădăcină (manopra și vopsea)95 lei
Vopsit păr scurt (vopsea și decolorant)110 lei
Vopsit păr mediu (vopsea și decolorant)130 lei
Vopsit par lung (vopsea și decolorant)150+ lei
Balayage/Suvite păr scurt (include manopera*, spălat, tuns și coafat lejer)340 lei
Balayage/Suvite păr mediu (include manopera*, spălat, tuns și coafat lejer)380 lei
Balayage/Suvite păr lung (include manopera*, spălat, tuns și coafat lejer)400 lei
Vopsea 90ml vitality’s/Goldwell60/150 lei
Pudra 1 cupa30 lei
*se include 90 ml de vopsea si 1 cupa de pudra

+40 770 818 669

Str. Calea Dorobantilor 216

office@beautysugar.ro

Blog

Epilarea cu zahăr: beneficii pentru piele.

Cine nu îşi doreşte o piele fină, fără fire de păr? Noroc că sunt atâtea metode acum care îndepărtează părul nedorit: de la epilarea cu ceară, cea cu laser sau lumină intens pulsată până la creme depilatoare, epilatorul electric sau clasica lamă de ras.  Însă fiecare...

read more

Tratament facial – Microneedling

Tratament facial – Microneedling – estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, ajuta sa produca colagen si elastina, impotriva petelor pigmentate si a semnelor post acnee. Este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care regenereaza pielea atât din interior...

read more

SUGAR Nails & Beauty Studio?

   SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

 

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM