concurs SUGAR Beauty Studio
Oferte

Concurs by SUGAR Beauty Studio

❗❗❗ CONCURS ❗❗❗

Condițiile concursului :
? Dă LIKE paginii SUGAR Nails & Beauty Studio
? Dă LIKE și SHARE postării SUGAR Nails & Beauty Studio
? Dă TAG în comentarii la 3 prieteni


❗ Vom alege 3 câștigătoare❗
❓Ce poți câștiga❓
1⃣-prima câștigătoare-???♀ 2 ședințe de spălat și coafat??♀?
2⃣– a doua câștigătoare-??? 1 ședință de manechiură semipermanentă???
3⃣-a treia câștigătoare-???♀ 1 ședință de tratament facial ??♀?

 

Concursul se desfășoară în perioada : 01.02.2018-14.02.2018
⭕ Extragerea v-a avea loc pe data de 14.02.2018 la ora 18:30⭕

REGULAMENT CONCURS!!!!!

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului “Concurs”(denumit in continuare„Concursul”) este SUGAR Beauty Studio cu sediul in Calea Dorobantilor 216. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Concursul va fi operat prin intermediul SUGAR Beauty Studio. Pe perioada Concursului, va desfasura urmatoarele servicii: 1. va contacta castigatorii pentru validarea si colectarea datelor in vederea livrarii premiilor; 2. va preda premiile castigatorilor, dupa validarea si identificarea acestora in conditiile stabilite prin Regulament; 3. la data acordarii premiilor va legitima castigatorii si va intocmi un proces verbal de predare-primire a premiilor.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 01.02.2018- 14.02.2018 pe pagina de Facebook a companiei SUGAR Beauty Studio, https://www.facebook.com/beautysugar/

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina SUGAR Beauty Studio de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 1.02.2018- 14.02.2018, astfel: 1. Intra pe pagina SUGAR Beauty Studio de pe Facebook 2. Devine fan al paginii de mai sus. 3 .Da share si comment postarii de pe wall-ul SUGAR Beauty Studio, in care este anuntat concursul. 4. Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul programului random.org, care va alege aleatoriu, tinand cont de criteriile de la punctele 1,2 si 3. (www.woobox.ro) Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara si distribuirea postarii prin care este anuntat concursul si comment la aceasta postare.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda ca premiu

1⃣-prima câștigătoare-???♀ 2 ședințe de spălat și coafat??♀?
2⃣– a doua câștigătoare-??? 1 ședință de manechiură semipermanentă???
3⃣-a treia câștigătoare-???♀ 1 ședință de tratament facial ??♀?, in salonul SUGAR Beauty Studio,  si este valabil intr-o perioada de 30 de zile.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

 Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul programului random.org, care va alege aleatoriu din persoanele care au dat comment postarii de pe pagina SUGAR Beauty Studio, in care este anuntat concursul, tinand cont de criteriile de inscriere, precizate la SECTIUNEA 5. SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI Castigatoriilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea acestuia, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook si li se va afisa numele pe pagina SUGAR Beauty Studio de pe Facebook. In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acelasi mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatoarelor din motive care nu tin de el. Castigatorii vor intra personal in posesia premiului, incepand cu data de 15.02.2018, astfel castigatorul isi va ridica premiul de la sediul SUGAR Beauty Studio, dupa o programare prealabila.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 14.02.2018, ora 18:30 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a SUGAR Beauty Studio. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe [contul de facebook].