Tratamente faciale

Tratamente faciale

Tratamente faciale sunt efectuate pentru a-ti redobandi frumusetea si stralucirea tenului, folosindu-se exclusiv produse de cea mai inalta calitate. Tratamentele faciale le recomandam tuturor, indiferent de varsta, tip de ten sau profesie. „Frumusetea nu este intamplatoare”, se dobandeste, se pastreaza cu grija si are nevoie de ajutorul unui specialist. Tratamente faciale profesioanle accelereaza obtinerea obiectivului de frumusete.

Importanta produselor profesionale

Produse cosmetice profesionale HYPO-SENSIBLE cu componenti activi hipoalergenici. Care reduc si previn semnele de intoleranta si disconfort ale pielii sensibile, incluzind un complexul 100% Hydraderm cu componenti activi. Sunt concepute pentru tratamente faciale de hidratare imediata, care dureaza; previne o eventuala deshidratare a pielii, care duce la ridarea tenului.

Produse cosmetice profesionale dermatocosmetice sunt produse profesionale inovatoare, dezvoltate dupa ultimele cercetari stiintifice din domeniu. Produsele sunt foarte eficiente, avand rezultate imediate chiar dupa prima sedinta. Sunt special concepute, cu substante active pretioase si selectate cu grija, minimalizand astfel posibilitatea aparitiei reactiilor alergice sau a iritatiilor.

Durata tratamentului este aproximativ 45 de minute si se poate realiza in cura, 1 sedinta pe saptamana, timp de 4 saptamani sau  1 data pe luna pentru intretinere.

Pentru mai multe informatii despre tratamente faciale consulta blog-ul nostru

*Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.