Tratamente faciale

Tratamente faciale sunt efectuate pentru a-ti redobandi frumusetea si stralucirea tenului, folosindu-se exclusiv produse de cea mai inalta calitate. Tratamentele faciale le recomandam tuturor, indiferent de varsta, tip de ten sau profesie. “Frumusetea nu este intamplatoare”, se dobandeste, se pastreaza cu grija si are nevoie de ajutorul unui specialist. Tratamente faciale profesioanle accelereaza obtinerea obiectivului de frumusete.

NOU!Dermopen.

NOU!Radiofrecventa faciala

NOU!Masca alginata.

Hidrateaza, confera tenului elasticitate, luminozitate si prospetime.

Avind funcția de lifting facial. Implică procedura în zona pomeților și obrajilor, pentru o reducere a pliurilor și ridurilor nazolabiale în jurul gurii. Se efectueaza o strângere și întărire a contururilor părții inferioare a feței și a gâtului, si nu mai putin importanta diminuarii a “celei de-a doua bărbie”. În plus cu tratamente faciale cu radiofrecventa putem obtine un lifting  eficient pentru strângerea pieptului și îmbunătățirea pielii din zona decolteului.

Importanta produselor profesionale

Produse cosmetice profesionale HYPO-SENSIBLE cu componenti activi hipoalergenici. Care reduc si previn semnele de intoleranta si disconfort ale pielii sensibile, incluzind un complexul 100% Hydraderm cu componenti activi. Sunt concepute pentru tratamente faciale de hidratare imediata, care dureaza; previne o eventuala deshidratare a pielii, care duce la ridarea tenului.
Efecte rezultate de tratament?
Ameliorarea decolorarilor evocate de razele solare, capilare fortificate, strat cornificat mai subtire reducerea secretiei glandelor sebacee, hidratare, piele mai stralucitoare, vindecarea sporita a leziunilor datorate acneei, patrunderea facilitata a ingredientelor active a produselor cosmetice profesioanle marcii Academie.

Durata tratamentului este aproximativ 45 de minute si se poate realiza in cura, 1 sedinta pe saptamana, timp de 4 saptamani sau  1 data pe luna pentru intretinere.e futuriste, pana la tratamente de inlaturare a acneei sau curatare faciala cu ultrasunete. Unul dintre cele mai lucrative tratamente faciale de pe piata, care aduce zambetul pe buzele tuturor clientelor noastre! 

Pentru mai multe informatii consulta blog-ul nostru

Testimonial*

Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.