Despre noi

Despre noi

Bine ai venit in lumea Beauty Sugar. Misiunea noastra este de a intretine frumusetea si tineretea voastra si sa impartasim cu voi cunostintele noastre cu privire la ingrijirea corecta a pielii, care necesita multa munca, timp si rabdare dar, nu in ultimul rand, dorinta voastra de a fi frumoase, tinere si ingrijite. 

Pentru aceasta, noi venim in intampinarea ta cu o echipa de cosmeticieni cu cu experienta care te vor ghida si te vor sustine in a atinge obiectivele de frumusete pe care ti le doresti. De-a lungul timpului am devenit experti in epilare cu zahar, epilare cu ceara, epilare definitiva cu Laser Dioda, epilare prin electroliza si, de asemenea, tratamente faciale si corporale. 

Vita Costenciuc, un cosmetician de exceptie din Republica Moldova, pasiunea si dedicarea se reflecta atat in calitatea serviciilor oferite cat si in cea a produselor utilizate.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, ne puteti face o vizita in salonul de la adresa Calea Dorobantilor nr. 216 (vis a vis de TVR 1), in apropierea statiei de metrou Aviatorilor. 

Convinge-te singur de serviciile ireprosabile pe care le oferim si pe care le adaptam cu mare atentie dorintelor tale. Vei fi cu siguranta multumita de experienta avuta in salonul nostru.

Cu drag,

Echipa Beauty Sugar