SUGAR Beauty Studio

Bine ai venit in lumea Beauty SUGAR, misiunea noastră este de a întreține frumusetea voastră, tinerețea, sa împărtășesc cu voi cunoștințele noastre despre ingrijirea corectă a pielii.  Îngrijirea pielii înseamnă multă muncă care necesită timp, răbdare, investiții materiale si nu in ultimul rand, dorința voastră de a fi frumoase, tinere si îngrijite.

Beauty Sugar Studio vine an intampinarea ta cu o echipa de cosmeticieni cu experienta si profesionalism. Suntem experti in epilare cu zahar, epilare cu ceara, epilare definitiva cu Laser Dioda, epilare prin electroliza deasemenea tratamente faciale si corporale. Sub indrumarea cosmeticienei Costenciuc Vita, pasiunea si dedicarea se reflecta atat in calitatea serviciilor oferite cat si in cea a produselor utilizate.

Ne găsiti la adresa Calea Dorobanti nr. 216 (vis a vis de TVR1). Salonul Beauty Sugar Studio se afla in apropierea gurei de metrou Aviatorilor, zonei Aviatiei si Floreasca. 

Te vom convinge cu servicii ireprosabile pe care le vom adapta cu mare atentie dorintelor tale. Astfel vei fi pe deplin multumita de experienta avuta in salonul nostru.

Cu drag echipa Beauty SUGAR!