Salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Ce putem spune despre noi? Ca ne preocupam nu doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai, iti stam la dispozitie sa te rasfatam cu o ceasca de cafea si muzica pentru bunul tau gust. In salon oferim clientilor sai servicii profesionale de coafor, balayage, cosmetica, epilat cu zahar, epilat cu cearatratamente corporale si manichiura.

De ce SUGAR Beauty Studio? Din motivul ca ne luam angajamentul sa arati bine, ceea ce inseamna a avea un stil de viata nou, punand accentul nu doar pe frumusetea exterioara, ci si pe cea interioara. Noi iti garantam calitate si profesionalism al serviciilor. Echipa noastra stie cum sa transforme visul tau in realitate, noi cunoastem iscusinta lucrului profesional, care se desfasoara intr-un mod eficient si in functie de dorintele tale. Punem intotdeauna accent pe angajamentul de a satisface si a fideliza clientii, astfel sa se simta multumiti. Locatia salonului faciliteaza accesul clientilor veniti din toate colturile orasului, fiind in imediata apropiere a statiei de metrou Aviatorilor.

PROFISIONALISM

La noi gasesti o echipa care ofera servicii de inalta calitate. Din dorinta si placerea de a invata, suntem in  continuare perfectionare si dezvoltare in domeniul frumusetii pentru a te incinta cu rezultatul final!

Z

PRODUSE DE TOP

In studioul nostru SUGAR Nails & Beauty Studio  folosim  produse cosmetice profesionale de la cele mai renumite marci din domeniul beauty. Calitatea produselor si experienta echipei iti ofera un look impecabil.

SERVICII DE CALITATE

Pentru studioul nostru serviciile de inalta calitate inseamna, in primul rind responsabilitate, atentia acordata in intregime clientului si tot ceea ce te face sa te simti admirata si speciala.

PASIUNE

In procesul de creatie  suntem foarte atenti la rezultatul final, aici toate elementele se completeaza si formeaza un look elegant, fin si personal care ti se cuvine.

SUGAR Nails & Beauty Studio?

SUGAR Nails & Beauty Studio este un salon de infrumusetare modern, destinat celor care pretuiesc profesionalismul din domeniul frumusetii. Noi nu ne preocupam doar de exteriorul tau, dar si de starea de spirit pe care o ai.

CONTACT

str. Calea Dorobantilor Nr. 216

Bucuresti, Romania

Telefon de contact

+40 770 818 669

office@beautysugar.ro

PROGRAM

}

Luni - Simbata 09:00 - 21:00

Duminica zi libera

URMARESTE – NE

ACCEPTAM