Epilare definitiva cu laser Dioda Lumenis

Epilare definitiva cu Laser Dioda Lumenis

Epilare definitiva cu laser Dioda Lumenis LightSheer Desire este cel mai performant laser dioda de 805nm pentru epilare definita care este incorporat cu  tehnologiile marca Lumenis, acesta asigura eficienta, viteza si confortul maxim al sedintelor.  Principiul de indepartare a parului cu laser este incalzirea foliculului de parin procesul de absorbtie a energiei laserului. Aceast proces duce la moartea celulelor foliculare si la incetarea cresterii ulterioare a parului. ⠀

lumenis Light Sheer desire

Laserul Lumenis foloseste tehnologia ultramoderna a echipamentului care permite personalizarea tratamentelor in functie de parul clientului, tipul de piele sau stilul de viata. Pe linga faptul ca este rapid, este sigur si eficient pentru toate tipurile de piele – fototipurile I-VI. Acest laser este printre cele mai eficiente aparate de epilare definitiva, datorita sistemului pantentat de companie, de ultima generatie, care sunt de o inalta clasa, iar gradul de eficacitate al acestuia este de citeva ori mai mare decit cel al altora aparate pe piata.

Lumenis Duet ChillTip

Tehnologia exclusiva de răcire ChillTip este patentata de Lumenis ofera un confort in timpul sedintelor. Se utilizeaza un capat special de safir incorporat in manipul special conceput pentru zone mici și delicate, cu precizie și eficienta maxima. Sistemul de racire cu o temperatura constanta de -4 ° C, va inlatura caldura inainte si in timpul expunerii impulsurilor laserului pentru a previne deteriorarea termica a tesutului si minimizeazaa probabilitatea aparitiei arsurilor. Acest lucru permite sa crestem semnificativ puterea impulsului si sa imbunatatim calitatea indepartarii foliculilor in special pe zone mici, cit si pe zone mai mari.

Lumenis Vacuum

Tehnologia de amplificare a vidului High Speed are un mecanism unic de reducere a durerii (prin aspiratie), fara necesitatea folosirii gelului conductor. Ideal pentru tratarea unor zone mari ale corpului, foarte rapid si confortabil. Se obtine o absorbtie imbunatatita a energiei asupra foliculului tinta, astfel reducind semnicativ timpul de lucru pe zonele mari.

Avantajele laserului Lumenis LightSheer

♦ Siguranta: protejeaza epiderma prin sistemul de racire prin contact ChillTip;
♦ Confort: prin racirea continua a pielii, durerea si disconfortul sunt reduse semnificativ, practic nu se simte nimic in timpul expunerii aparatului asupra pielii;
♦ Eficacitate: compresia pielii aduce foliculul mai aproape de suprafata;
♦ Fluenata ridicata in miscare permite adresarea zonelor care necesita precizie, precum si a parului subtire si deschis.

Pentru a avea rezultate in urma sedintelor de epilare definitiva, va recomandam sa nu sariti si nici sa nu aminati sedintele stabilite! In caz contrat nu ne asumam si nici nu garantam rezultate.

*Te informam ca rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia mai ales de tipul de par. Mai multe informatii gasesti pe blogul nostru.