Extensii gene

Extensii Gene

Daca doresti un look extraordinar zi de zi fara machiaj, atunci iti recomandam extensiile de gene aplicate in cadrul salonului Beauty Sugar. Poti alege oricare din metodele noastre de aplicare: fir cu fir, 2D, 3D sau gene cu efect. 

Pentru extensiile de gene utilizam monofilamente artificiale identice cu cele naturale, si externe, cu un aspect asemanator firelor de matase sau de nurca. 

Mesterii folosesc denumirea de “nurca” sau “matase” pentru genele subtiri si usoare datorita grosimii medii si lungimii firelor de par. 

Adezivul hipoalergenic pe care il folosim este inofensiv pentru ochi si, drept urmare, nu prezinta riscuri. Astfel, poti avea gene perfecte pana la 3-4 saptamani, fara sa iti faci griji in privinta demachierii sau a aplicarii rimelului. 

Vino in salonul nostru, iar specialistii nostri te vor indruma catre metoda cea mai potrivita genelor tale si formei ochilor astfel incat sa arati impecabil in orice moment al zilei. 

Pentru sfaturi despre ingrijirea extensiilor viziteaza blogul nostru unde am explicat mai pe larg ce presupune aceasta procedura.