Tratament Hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

Tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

Tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial reprezintă o inovație în domeniul estetologiei. Aceasta procedura combina simultan exfolierea, infuzarea si penetrarea ingredientelor activi in piele.⁠ Delicat cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică. Oferindu-vă o nouă experiență în ceea ce înseamnă curățarea tenului.

Acest tratament facial se adresează tuturor tipurilor de piele. Calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine. În timpul procedurii, se folosesc aplicatori speciali, acestia fiind de unica folosinta

Datorită duzelor și serurilor speciale, impuritatile și toxinele sunt atrase de pe suprafata pielii. Exfolierea are loc cu alfa hidroxiacizi si beta hidroxiacizi in urma caruia sunt penetrati nutrienți, pentru a restabili echilibrul hidrolipidic al pielii.⁠

Pasul 1. Curățare și exfoliere: celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de la suprafața pielii.

Pasul 2. Peeling: acizii speciali curăță porii fără a irita sau leza tegumentul.

Pasul 3. Extracția: aplicatorul special acționează cu tehnologia vortex și realizează extracții asupra porilor, eliminând impuritățile de la nivelul pielii.

Pasul 4. Hidratarea: o combinație de substanțe hidratante este introdusă în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.

Beneficiile tratamentului Hydrafacial

Acest tratament este ideal pentru diferite conditii ale pielii:

  • Elimină punctele negre
  • Calmează și reduce acneea
  • Reduce porii dilatați
  • Diminuează ridurile fine
  • Reduce hiperpigmentățiile
  • Conferă tenului strălucire și prospețime

Pentru mai multe informatii despre tratamente faciale consulta blog-ul nostru

*Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.