Epilare cu zahar

Epilare cu zahăr – Sugaring este un epilat natural. Epilare cu zahăr igienic și mai puțin dureros prin care poți să scapi de firele de păr nedorite. Acest procedeu de epilare cu zahăr se face fără riscul iritării sau a inflamării pielii. Tehnica de epilare cu zahăr (sugaring) se poate face și în zonele mai putin vizibile ale corpului fiind practicata și pentru îndepărtarea parului de pe fata.

Din punct de vedere dermatologic pasta de zahăr oferă o serie de avantaje: are rolul de a trata și preveni foliculita. Contaminarea cu viruși și bacterii nu este posibila datorita concentrație mare de zahar, bacteriile nu se pot dezvolta în ambalaj. Epilat de zahar (sugaring) oferă un gomaj îndepărtând celulele moarte datorita ingredientelor naturale. Pasta de zahar elimina și firele scurte de par 2-3 mm. Epilarea cu zahar face ca creșterea firelor de par sa fie mai lenta. Ședințele regulate de epilare cu zahar (sugaring) scad densitatea firelor. Iar după o perioada ajunge sa scadă pilozitatea în jumătate.

Salonul Sugar Beauty Studio oferă deasemenea o gama mai variata de proceduri de epilare cum ar fi: epilat cu ceara, epilat prin electroliza sau  epilare definitiva cu laser Dioda

Pentru mai multe detalii despre epilat cu zahar consulta blog-ul nostru

Testimonial*

Rezultatele pot varia în funcție de organismul fiecăruia.