Epilare cu zahar/Sugaring

Epilare cu zahar – Sugaring

Epilare cu zahar – sugaring este o metoda de epilare naturala, igienica si mai putin dureroasa prin care poti sa scapi de firele de par nedorite. Acest procedeu se face fara riscul iritarii sau al inflamarii pielii. Tehnica poate fi folosita atat pentru zonele mai putin vizibile ale corpului cat si pentru indepartarea parului de pe fata. 

Epilare cu zahar ofera diverse avantaje:

  • are rolul de a trata si preveni foliculita 
  • previne contaminarea cu virusi si bacterii datorita concentratiei mari de zahar
  • indeparteaza celulele moarte datorita ingredientelor naturale
  • incetineste cresterea firelor de par.

Metoda de indepartarea parului folosind zaharul este destul de simpla, dar necesita un anumit curs specializat al maestrului de epilare. Pasta de zahar se aplica pe anumite zone ale corpului, contra cresterii firelor de par. Zaharul cuprinde firele si dupa acestea este indepartata usor in sensul cresterii. Pentru a asigura o mai buna aderenta a pastei de zahar asupra pielii pielea este degresata cu lotiune degrasanta inainte de inceperea procedurii. 

Exista mai multe metode de indepartare a pastei de zahar: manuala, cu bandaj si cu spatula. Majoritatea saloanelor de epilare folosesc cu precizie tehnica manuala. La sfarsitul procedurii, se va aplica o lotiune calmanta. Cu toate acestea, multi clienti observa ca, dupa incheierea procedurii, pielea nu se inroseste ca dupa epilarea cu ceara, iritatiile trec dupa ce pielea se calmeaza, dupa pielea ramine moale si neteda. 

Sedintele regulate scad densitatea firelor de par, iar dupa o perioada pilozitatea corporala poate scadea la jumatate. 

Oferim de asemenea in cadrul salonului o gama variata de proceduri de epilare cum ar fi: epilare cu ceara, epilare definitiva prin electroliza sau epilare definitiva cu laser dioda.

Pentru mai multe detalii despre epilare cu zahar, consulta blog-ul nostru. 

*Rezultatele pot varia în functie de organismul fiecaruia.