pregatire pentru laser
Epilare definitiva prin Laser Dioda

Cum ne pregatim de epilare definitiva cu laser Lumenis?

Lumenis Lightsheer Desire – cel mai performant si eficient in epilarea cu laser!

Pentru ca laserul sa actioneze eficient asupra folicului de par, este necesar ca  in ziua efectuarii sedintei de epilare definitiva cu laser pielea trebuie sa fie curata si hidratata. In plus, cu o zi inainte de sedinta, este necesara pregatirea pielii prin folosirea lamei de ras pe zona ce urmeaza a fi tratata. Pentru zonele expuse la soare este recomandata folosirea cremei cu factor de protectie solara SPF 50-100 pe parcursul zilei.

Pentru a obtine rezultate si pentru ca procedura sa se desfasoare in siguranta, este necesara o pregatire in prealabil

  • Cu 4 saptamini inainte sa incepem sedintele, se recomanda evitarea decolorarii firului de par, se exclude epilarea cu ceara sau epilarea cu zahar, epilatorul electric sau penseta.
  • Se recomanda evitarea expunerii la soare sau solar cu minim 2 saptamini inainte de sedintele de epilare definitiva cu laser;
  • Pe parcursul a 2 saptamini inainte de procedura, sunt contraindicare medicamente fotosensibilizante (antibiotice, tetraclinina, retioide, vitamina A etc.). Pe durata de 2 saptamini înainte de procedura se interzice utilizarea anticoagulantelor.
  • Pentru zona inghinala, nu se recomanda efectuarea sedintei in perioada de menstruatie, deoarece gradul de sensibilitate este ridicat.

_______________________________________________________________________________________________

Astfel, daca respectati recomandarile noastre pielea ta va fi în siguranta.

Suntem pentru o informare corecta, avem grija nu numai de tine dar și de pielea ta!

Cu drag SUGAR Studio!

?