Epilare definitiva cu laser Dioda

Ce este Epilare definitiva cu laser Dioda?

Epilare definitiva cu laser Dioda este o procedură care utilizează un fascicul concentrat de lumină, pentru a elimina părul nedorit. În timpul îndepărtării părului cu laser Dioda, se emite o lumină absorbită de pigmentul (melanina) din păr. Energia luminii este transformată în căldură, ceea ce dăunează radacinii foliculului de păr, care produce fire de păr. Acest prejudiciu inhibă sau întârzie creșterea viitoare a părului.

Care sunt beneficiile epilarii definitiva cu laser Dioda?

Deși epilarea definitiva cu laser Dioda îndepărtează în mod eficient creșterea părului pentru perioade lungi de timp. Sunt necesare  multiple sedinte pentru îndepărtarea părului.  Îndepărtarea cu laser a părului este cea mai eficientă pentru persoanele care au părul deschis și părul întunecat.

Sfaturi si concluzii 

La sfârșitul tratamentului de epilare definitiva  părul va fi eliminat în proporție de 90%. Firele de păr rămase vor fi foarte rare, subțiri, decolorate și fine. Niciodată epilarea definitiva cu laser nu atinge gradul de 100%!

Vor fi necesare sedinte de intretinere la 6 luni / 1 an, deoarece organismul este viu și se regenerează în permanență.

Tipuri de epilare definitiva 

 Electroliza o alternativa pentru epilarea definitiva cu laser, ce consta in eliminarea parului fir cu fir, prin intermediul curentului electric. Metoda de epilare considerata singura metoda prin care firele de par sunt distruse in proportie de 100%. Epilarea prin electroliza  totusi implica un disconfort major din cauza impulsului de curent electric. Avantajul fața de epilarea definitiva cu laser cu dioda ca necesita un budget mai mic.

Mai multe informatii gasesti pe blogul nostru

 

Testimonial*

Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.