Epilare definitiva cu laser Dioda

Epilare Definitiva Cu Laser Dioda

Epilare definitiva cu laser Dioda este o procedura care utilizeaza un fascicul concentrat de lumina pentru a elimina parul nedorit. Acesta emite o lumina absorbita de pigmentul melanina din par care indeparteaza firele asupra carora actioneaza. Energia luminii este transformata in caldura care daneaza radacinii foliculului de par, cel responsabil cu producerea firelor noi. Acest lucru inhiba sau intarzie cresterea viitoare a parului nedorit. 

Beneficii

Desi epilarea definitiva cu laser dioda indeparteaza in mod eficient cresterea parului pentru perioade indelungate, dar acestea sunt personalizate si sunt necesare mai multe sedinte pentru indepartarea parului. Aceasta metoda este cea mai eficienta atat pentru persoanele cu parul deschis la culoare cat si pentru cele cu par intunecat. 

Sfaturi si concluzii 

La sfarsitul tratamentului de epilare definitiva, parul va fi eliminat in proportie de aproximativ 90%, nefiind posibila atingerea gradului de 100% prin epilarea definitiva cu laser din cauza decolorarii firului de par. Cu toate acestea, firele de par ramase vor fi foarte rare, subtiri, decolorate si fine. 

Trebuie mentionat ca, datorita faptului ca organismul este viu si se regenereaza in permanenta, vor fi necesare sedinte de intretinere la un interval de aproximativ 6 luni sau un an, pentru mentinerea celor mai bune rezultate. 

Tipuri de epilare definitiva 

In cazul in care nu doriti sa folositi metoda de epilare definitiva cu laser dioda, va recomandam sa incercati  epilarea prin electroliza.

Care consta in eliminarea parului fir cu fir prin intermediul curentului electric, fiind considerata singura metoda prin care firele de par sunt distruse in proportie de 30% de la prima sedinta. 

Desi aceasta metoda implica un disconfort mai mare din cauza impulsului de curent electric, avantajul fata de epilarea definitiva cu laser dioda este dat de rezultatele asupra firelor de culoare mai deschisa. 

Mai multe informatii gasesti pe blogul nostru.

*Rezultatele pot varia in functie de organismul fiecaruia.