epilarea cu zahar in sarcina
Epilare cu zahar

Epilarea cu zahar in sarcina

Epilarea cu zahar in sarcina. Opiniile viitoarelor mame sunt fundamental diferite, deoarece cineva poate considera ca este periculoasa. Iar altcineva poate sa aiba convingerea ca nu este nimic rau sau daunator in acest lucru.

Ambele tabere sunt unite de o singura aspiratie comuna. Toate mamele in asteptare vor sa ramana bine ingrijite si frumoase pe parcursul celor noua luni. Desigur ca fiecare femeie aflata in situatia asta trebuie sa puna in balanta argumentele pro si cele contra. Si sa decida daca este de acord cu aceasta procedura sau nu. 

In acest articol vom descrie, daca este posibil sa se efectueze epilarea cu zahar in sarcina. 

Este posibila epilarea cu zahar in sarcina?

Cum sa decidem daca este bine sa se efectueze epilarea? Desigur, medicii pun un accent deosebit pe faptul ca, cu anumite tipuri de epilare, riscul de infectie este mai mare. Deoarece pasta de zahar are o temperatura confortabila, riscul de arsuri sau trauma asupra pielii este minima. Acesta este primul argument in favoarea femeilor insarcinate. 

La multe femei, o schimbare hormonala in timpul sarcinii determina, o modificare a structurii firului de par. Unele au observat o incetinire a cresterii, altele contrariul. Epilarea cu zahar in sarcina poate insemna prevenirea acestei probleme. Un mare avantaj al acestei proceduri este faptul ca e o metoda igienica iar compozitia pastei de zahar este naturala. 

Contraindicatii 

Cu toate acestea, sunt unele situatii in care epilarea in timpul sarcinii este contraindicata. Exemple ar in cazul complicatiilor ca toxicoza, alte complicatii in sarcina dvs sau daca va simtiti rau. In aceste cazuri, va recomandam sa va reprogramati. Insa este important sa intelegem ca fiecare femeie are o sarcina individuala. 

Pentru a evita orice situatie neplacuta este obligatorie consultarea medicului.

Daca niciuna din contraindicatiile mentionate mai sus nu vi se aplica, va asteptam cu drag in salonul nostru!

______________________________________________________________________________________________________

Sustinem o informare corecta, avand grija nu numai de tine dar si de pielea ta.

Astfel, daca respecti recomandarile noastre, pielea ta va fi in siguranta.

Cu drag SUGAR Beauty Studio!

?