epilarea cu zahar intimpul sarcinii
Epilare cu zahar

Epilarea cu zahăr în sarcină

Opiniile viitoarelor mame sunt fundamental diferite. Cineva poate considera ca astfel de proceduri sunt periculoase in timpul sarcinii, iar altcineva poate sa aiba convingerea ca nu este nimic rau sau daunator in acest lucru.

Ambele tabere sunt unite de o singura aspiratie comuna: toate mamele in asteptare vor sa ramana bine ingrijite si frumoase pe parcursul celor noua luni. 

Desigur ca fiecare femeie aflata in situatia asta trebuie sa puna in balanta argumentele pro si cele contra si sa decida daca este de acord cu aceasta procedura sau nu. 

In acest articol vom descrie daca este posibil sa se efectueze epilarea cu zahar in sarcina. 

Este posibilă epilarea cu zahăr în sarcină?

Cum sa decidem daca este bine sa se efectueze epilarea cu zahar? Desigur, medicii pun un accent deosebit pe faptul ca, cu anumite tipuri de epilare, riscul de infectie este mai mare. Deoarece pasta de zahar are o temperatura confortabila si parul este indepartat in directia cresterii, riscul de arsuri sau trauma a pielii este minim. Acesta este primul argument in favoarea femeilor insarcinate. 

La multe femei, o schimbare hormonala in timpul sarcinii determina, de asemenea, o modificare a structurii firului de par. 

Unele au observat o incetinire a cresterii, altele contrariul. Epilarea cu zahar in timpul sarcinii poate insemna prevenirea acestei probleme. Un mare avantaj al acestei proceduri este faptul ca e o metoda igienica iar compozitia pastei de zahar este naturala. 

Cu toate acestea, sunt unele situatii in care epilarea in timpul sarcinii este contraindicata. Exemple ar in cazul complicatiilor, toxicozei sau daca va simtiti rau. In aceste cazuri, epilarea cu zahar va trebui inlocuita cu metode alternative de indepartare a parului sau reprogramata. Insa este important sa intelegem ca fiecare femeie are o sarcina individuala. 

De retinut insa este faptul ca in primul trimestru ar trebui sa evitati epilarea zonei intime, care prezinta riscuri. Pentru a evita orice situatie neplacuta este obligatorie consultarea medicului.

Daca niciuna din contraindicatiile mentionate mai sus nu vi se aplica, va asteptam cu drag in salonul nostru

______________________________________________________________________________________________________

Sustinem o informare corectă, avand grija nu numai de tine dar si de pielea ta.

Astfel, daca respecti recomandarile noastre, pielea ta va fi in siguranta.

Cu drag SUGAR Beauty Studio!

?

Comments are closed.