ingrijirea extensiilor de gene
Extensii gene

Extensii de gene: cum le poţi îndepărta cât sunt saloanele închise

Saloanele sunt închise de mai bine de o lună şi nu ştim cu siguranţă când vom putea să mergem din nou. Ce femeie nu visează la un vopsit, la o manichiură sau un tratament facial făcut ca la carte? Sau la nişte gene lungi, curbate, superbe? Că toate doamnele şi domnişoarele cu extensii de gene au avut de suferit. Nefiind îndepărtate – ele au nevoie de întreţinere o dată la trei săptămâni/o lună – genele naturale cresc şi pot intra în ochi, pot irita sau chiar pot provoca alergii. Că nu poţi rămâne nici aşa. Eu, de când m-am trezit fără gene –– nici nu-mi mai vine să mă uit în oglindă. Nici masacara nu mai ştiu să o folosesc. Aşa că am vorbit cu Vita Costenciuc despre cum putem îndepărta singure resturile de extensii de gene.

“Nu este dificil să le îndepărtaţi, dar durează ceva timp”, spune Vita. Deci, aveţi nevoie de anumite ingrediente, răbdare. Totul este foarte simplu, puteţi elimina independent extensiile de gene cu ajutorul unei creme obişnuite, ulei şi aşa-numitul remover.

Extensii de gene: cum să îndepărtaţi genele folosind un remover

 
ADVERTISEMENT

În cazul fericit în care deţineţi un remover – acea soluţie specială ce dizolvă lipiciul cu care sunt lipite extensiile de gene fir cu fir – atunci ar trebui să fie foarte simplu. Este foarte eficient în ceea ce priveşte îndepărtarea rapidă şi nedureroasă a extensiilor de gene.
Pentru aceasta veţi avea nevoie (cu excepţia lash artistului): dischete din bumbac, beţişoare din bumbac, remover.

“Tăiaţi o dischetă din bumbac în jumătate, ataşaţi tamponul de bumbac strict sub pleoapa inferioară. Puneţi soluţia pe dischetă de bumbac, apoi aplicaţi-l pe gene şi staţi aşa 3-4 minute, deoarece compoziţia are nevoie de timp pentru a dizolva lipiciul”, recomandă Vita Costenciuc.
După aceea, îndepărtaţi uşor genele folosind o perie sau acelaşi tampon de bumbac. Ochiul trebuie să fie complet închis. Atenţie, removerul este destul de toxic, aşa că asiguraţi-vă că nu vă va intra în ochi. Dacă simţiţi o senzaţie de arsură, clătiţi ochii cât mai repede cu apă. După ce aţi finalizat întreaga procedură fără consecinţe, aplicaţi pe gene puţin ulei de ricin.

Extensii gene: cum se îndepărtează genele cu ulei

Uleiul de ricin este excelent ca o modalitate de a îndepărta genele în siguranţă. “În plus, uleiurile sunt foarte utile pentru extensiile de gene şi vă vor permite să eliminaţi genele artificiale şi să le întăriţi pe cele naturale. Principiul îndepărtării genelor este identic: pe pleoapa inferioară punem o jumătate dintr-o dischetă din bumbac, pliat într-un semicerc şi înmuiat cu grijă în ulei.”
După ce “ungem” genele cu ulei, este nevoie să aşteptăm 30 de minute. Această metodă durează, dar este sigură (fără pericole şi efecte adverse). În aceste 30 de minute puteţi să vă culcaţi, dormiţi, meditaţi sau ascultaţi o carte audio!
Nu trageţi genele foarte tare când încercaţi să le îndepărtaţi pentru că le puteţi deteriora. Dacă genele nu au fost îndepărtate, atunci pur şi simplu repetaţi procedura. Masează-ţi genele pentru a accelera procesul şi a dizolva mai bine lipiciul.

Extensii de gene: cum se îndepărtează genele cu o cremă

Această procedură de îndepărtare a genelor la domiciliu este similară cu cele anterioare. Pentru a îndepărta cu atenţie genele, luaţi o dischetă din bumbac şi aplicaţi cremă hidratantă pe ea, apoi lăsaţi-o pe gene. Lăsaţi crema hidratantă până observaţi că puteţi îndepărta uşor genele. Dacă există dificultăţi în acest sens, atunci repetaţi procedura.

Sursa articol aici

_________________________________________________________________________________________

Sustinem o informare corectă, avand grija nu numai de tine dar si de pielea ta.

Astfel, daca respecti recomandarile noastre, pielea ta va fi in siguranta.

Cu drag SUGAR Beauty Studio!

?