extensii gene fir cu fir
Extensii gene

Extensii gene fir cu fir. Avantaje, recomandări și contraindicații.

Extensii gene fir cu fir sunt una dintre soluțiile salvatoare care mi-au îmbunătățit viața! Pentru că nu am mereu TIMP să mă machiez și să arăt cât de cât bine. Mai ales că am lucrat mult timp în industria de beauty, unde toată lumea e ca scoasă din cutie! Eu le-am descoperit efectul magic cu mulți ani în urmă.

Le-am purtat luni de-a rândul, am mai făcut și pauze, și am fost în permanență în căutare de specialiști buni. Care să reușească să se descurce cu genele mele fine, rare, scurte. Din vară, am cunoscut-o pe Vita, o tânără foarte talentată de la salonul SUGAR Nails & Beauty Studio. La care „m-am abonat” lunar, pentru că, da, cu gene, viața e mai frumoasă!

E incredibil cât de mult îmi schimbă lookul și cât de ușor îmi este acum să fiu gata de orice eveniment în doar câteva minute. Fără grija aplicării (și înlăturării) rimelului, cu puțin fond de ten și un ruj, machiajul e gata cât ai spune „I’m ready!”. Din punctul meu de vedere, extensiil gene fir cu fir una dintre cele mai tari invenții. Care mă ajută să salvez timp prețios și să am mereu un aspect îngrijit.

Dar știu că aveți multe întrebări despre ele, așa că am apelat la ajutorul unui specialist în domeniu. Vita Costenciuc, cosmeticiana la SUGAR Nails & Beauty Studio. Pe care am prins-o „în acțiune”. Mai jos veți afla cât de „prietenoase” sunt extensii gene fir cu fir, care sunt avantajele acestora față de genele false tip bandă sau smoc. Cum se aplică și care sunt recomandările înainte și după procedură!

Extensii de gene fir cu fir vs gene tip bandă sau smoc

Care este deosebirea dintre genele false tip bandă, cele tip smoc și extensiile de gene fir cu fir?

Vita Costenciuc: Cele de tip bandă si smoc sunt cele mai populare, deoarece nu necesită abilităţile unui makeup artist. Acestea pot fi aplicate de tine, personal, spre deosebire de extensiile de gene fir cu fir, unde este nevoie să apelezi la un profesionist calificat. Sunt uşor de aplicat şi sunt deseori utilizate pentru evenimente speciale, deoarece se aplică rapid, fără efort, în 5 minute sunt gata.

Dezavantajul lor este că rezistă 1-3 zile, iar în cazul celor de tip smoc se pot forma goluri, pentru că nu cad toate odată. De asemenea, dacă sunt înlăturate necorespunzător, de exemplu prin tragere, pot duce la căderea genelor naturale.

Ce avantaje au extensiile de gene fir cu fir?

Vita Costenciuc: Pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, în primul rând trebuie să ne adresăm unui lash artist, care dispune de pensete și produse profesionale. Chiar dacă aplicarea extensiilor de gene fir cu fir durează mai mult. Rezultatul va meita efortul, iar genele tale vor arăta mult mai natural.

Extensiile de gene fir cu fir sunt potrivite dacă îți dorești gene mai lungi și frumoase, dar cu un aspect natural. Acestea sunt disponibile într-o mare varietate de lungimi şi culori, în funcție de preferințele clientei. În plus, sunt confortabile, iar dacă se întrețin corespunzător, se mențin până la şase săptămâni, în funcţie de tipul de gene pentru care optezi.

Cum se aplică extensiile de gene fir cu fir?

În ce constă mai exact procedura, este dureroasă?

Vita Costenciuc: Aplicarea extensiilor de gene nu trebuie să producă niciun fel de disconfort. Asta depinde însă de experiența specialistului, de aceea subliniez importanța apelării la un salon profesionist.

Procedura constă în parcurgerea următorilor pași:

  • demachiere – dacă e cazul
  • folosirea unui demachiant special fără ulei în zona ochilor
  • aplicarea unor plasturi speciali sau benzi adezive din hârtie ori plastic peste genele inferioare
  • entru a preveni lipirea genelor inferioare de cele superioare în timpul procedurii
  • aplicarea extensiilor de gene cu pensete speciale – se separă firele de gene naturale. Lăsând liber doar firul pe care urmează a fi aplicată extensia, cu o altă pensetă. Firul artificial se trece printr-un adeziv special și se lipește pe firul natural.
  • pieptănarea genelor
  • dezlipirea plasturilor

Sursa articol aici.