îngrijirea extensiilor de gene
Extensii gene

Îngrijirea extensiilor de gene

Ingrijirea extensiilor de gene si masuri de precautie imediat dupa procedura: 

  • In primele 24 de ore dupa aplicare, acestea nu se umezesc
  • In primele 48 de ore nu este recomandat sa vizitati baia si solariul si nici nu trebuie sa efectuati proceduri care implica umiditate si temperatura ridicata

Ingrijirea zilnica a extensiilor de gene:

  • Incercati sa nu atingeti si sa nu frecati ochii
  • Evitati utilizarea cosmeticelor pe baza de ulei, acestea scazand rezistenta extensiilor de gene
  • Demachierea zilnica este foarte importanta. Folisiti demachiante pe baza de apa (lotiune micelara, demachiant pentru ochi si buze)
  • Nu utilizati rimelul
  • Faceti o corectie la timp – aproximativ o data la trei saptamani
  • Nu folositi unelte pentru a sterge genele, acest lucru putand duce la indepartarea si deteriorarea extensiilor de gene. 

ATENTIE! Lipsa demachierii poate duce la acumularea reziduurilor de praf si machiaj care in timp duc la sensibilitatea ochilor si la diferite alergii.

Metode care contribuie la conservarea aspectului genelor extinse:

Peria va ajuta la ingrijirea extensiilor de gene pentru a mentine aspectul elegant al acestora. Cu ajutorul unei perii puteti rezolva problma lipirii genelor. Desigur, trebuie sa o utilizati cu atentie, fata a atinge linia de crestere a lor. Exista, de asemenea, tonice nutritionale speciale care ajuta la ingrijirea extensiilor de gene si, nu mai putin important, la mentinerea sanatatii genelor naturale. Acestea au o perie subtire, astfel incat sa poata fi aplicate frumos de-a lungul liniei de crestere a genelor. Puteti citi despre aceste instrumente pe internet sau puteti cere informatii de la lashmakerul dumneavoastra. 

Daca sunt respectate sfaturile ingrijirii extensiilor de gene, acestea va vor incanta cu aspectul lor frumos timp de 2-4 saptamani, in functie de caracteristicile individuale ale ratei de crestere a genelor naturale si calitatea procedurii.

Extensiile de gene sunt un procedeu modern si confortabil care ofera fetei un aspect frumos.

Pentru mai multe informatii cu privire la lista de preturi accesati pagina extensii gene

Cu drag echipa #beautysugar